Rekortmen serbest tırmanışçının korkunç ölümü!

Dünya rekortmeni serbest tırmanışçı Brad Gobright, Meksika'nın kuzeyinde yaptığı bir tırmanış sırasında 300 metre yükseklikten yere düşerek vefat etti.

Meksika’da bulunan El Potrero Chico kireç taşı kayalıklarında tırmanış yapan Brad Gobright ile Aidan Jacobson ikilisi, tırmanışları sırasında yaklaşık 300 metre yükseklikten yere düştü.

Daha kısa bir mesafeden düşen Jacobson, düşüş sırasında çalılığa takılması sayesinde yalnızca bacağından sakatlanırken; dünya rekortmeni arkadaşı Brad Gobright hayatını kaybetti. İkilinin tırmanışlarında uyguladıkları teknik sebebiyle birbirlerine bağlı oldukları ve bu şekilde birbirlerine karşı ağırlık görevi gördükleri belirtildi.

Rekortmen serbest tırmanışçının korkunç ölümü!

Gobright’ın cansız bedenine bir gün sonra ulaşıldı. İkili tırmanışlarını Meksika’nın kuzeyinde bulunan El Potrero Chico, El Sendero Luminoso’da gerçekleştiriyordu.

Serbest tırmanış alanında ismini 2017 senesinde kırdığı hız rekoruyla duyuran Gobright 31 yaşındaydı.

Rekortmen serbest tırmanışçının korkunç ölümü! ile ilgili etiketler Meksika El Potrero Chico Brad Gobright Aidan Jacobson serbest tırmanış
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.