Rekor sayıya ulaştı: Wednesday dizisi, 1 milyar izlenmeyi geçti!

Netflix'te yayınlanan ve çıkışıyla büyük beğeni toplayan Wednesday dizisi rekor sayıya ulaştı. 1 milyar izlenme sayısına ulaşan Wednesday dizisi en çok izlenen Netflix dizisi oldu.

16 Kasım'da Netflix ekranlarında yayınlanan ve olduça popüler olan Stranger Things, Squid Game'in başarısına yaklaştı.

Rekor sayıya ulaştı: Wednesday dizisi, 1 milyar izlenmeyi geçti!

Korku-komedi türündeki dizi bu ay çıkmış olmasına rağmen üç hafta içinde 1 milyar saat izlenmeyi geçti ve 150 milyondan fazla evde izlendi. Wednesday, şu anda Netflix’teki en popüler ikinci dizi konumunda.

Netflix'in korku- komedi türündeki Wednesday dizisi 16 Kasım tarihinde platformda yayınlandı ve sosyal medya platformlarında oldukça konuşulu. En son Lady Gaga’nın Wednesday Addams’ı oynayan Jenna Ortega’yı canlandırdığı "Woe What a Night" adlı dans videosu TikTok’ta 10 milyon izlenmeyi geçti. Viral olan dans birçok kişi tarafından taklit edilerek medyanın gündemine oturdu.

Wednesday'in konusu nedir?

Wednesday'in ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözme girişimleri dizinin odak noktalarını oluşturacak. Komediyle korkuyu birbirine karıştıracak olan Wednesday, Nevermore Akademisi'nde geçecek. Wednesday, yeteneklerini bu akademide geliştirmeye çalışacaktır. Ama onunla birlikte aynı okulu paylaşan ergen kızların olması ortalığı karıştıracaktır.

Dizi öyle bir popüler oldu ki, Netflix'in en çok izlenen ve viral olan Dahmer: Canavar dizisini yerinden etti. 2023 Altın Küre Ödülleri için, Wednesday, en iyi komedi dizisi alanında, Jenna Ortega da en iyi kadın oyuncu dalında aday gösteriliyor.

Rekor sayıya ulaştı: Wednesday dizisi, 1 milyar izlenmeyi geçti! ile ilgili etiketler Netflix Wednesday
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.