Reklam filmi için rap şarkı söyledi!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, reklam yüzü olduğu 'Mavi' giyim markasıyla 5 milyon TL'ye yeniden anlaşma imzaladı. Yeni reklam filminde rap şarkı söyleyen tatlıtuğ, performansıyla tam not aldı.

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 10 sezondur reklam yüzü olduğu 'Mavi' giyim markasıyla yeniden anlaşma imzaladı. Oyuncu yeni anlaşmasını 5 milyon TL'ye yeniledi. Tatlıtuğ, yeni reklam filminde farklı olarak rap performansıyla dikkat çekti söyledi.

REKLAM FİLMİ İÇİN RAP SÖYLEDİ

Ünlü oyuncu, reklam filmi için düzenlenen tanıtım gecesine eşi Başak Dizer ile katıldı. Oyuncunun yeni reklam filminde ünlü şarkıcı Anıl Piyancı ile rap söylemesi dikkat çekti. Reklam filmi tanıtımın ardından televizyon kanallarında da yayınlanmaya başladı.

Reklam filmi için rap şarkı söyledi!

Reklam filmi için rap şarkı söyledi! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.