Reklam dünyasının duayeni Nail Keçili de referandum kampanyasına katıldı VİDEO

Bir dönem Türkiye'nin en önemli reklam ajansı Cenajans'ın patronuyken, 'banka hortumcusu' sıfatıyla 16 ay cezaevinde yatan, fakat 10 yıl sonra aklanan Nail Keçili sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden.

Reklam dünyasının duayenlerinden Nail Keçili, Twitter hesabından paylaştığı mesajlarla sık sık adından söz ettiriyor.

Son olarak referandum tartışmaları hakkında "İyi pazarlar" notuyla bir mesaj paylaşan Nail Keçili "Hayır" cephesinin bayraktarlığını yapan 'Beyaz Türkler'e sert sözlerle yüklendi.

"Devletin yararına 3,5 laf edemezler mi bunlar? Sadece paralarından pullarından ve gece hayatında gittikleri yerlerden mi bahsederler? Ben size bir şey söyleyeyim mi; çok yazık be!" diye seslendi.

Sosyal medyada birbiri ardından "Hayır" mesajı paylaşan 'Beyaz Türkler' ile dalga geçen Keçili, video mesajını çarpıcı bir sonla noktaladı.

"Siz hayır deyin, sizin 'Evet'inizden de 'hayır' gelmez!.." sloganını dile getiren Keçili, "Ben sadece gülüyorum!" diyerek bir kahkaha patlattı. / SuperHaber

Reklam dünyasının duayeni Nail Keçili de referandum kampanyasına katıldı VİDEO ile ilgili etiketler Kampanya evet hayır referandum nail keçili
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.