Reis ve Uyanış filmlerinin yapımcısı Ali Avcı tutuklandı!

İlk kez SuperHaber gündeme getirmişti. Reis ve uyanış filmlerinin yapımcısı Ali Avcı tutuklandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan 'Reis' filminin yapımcısı, 15 Temmuz gecesini anlatan 'Uyanış' filminin ise yönetmeni olan Ali Avcı tutuklandı.

O haberleri ilk kez SuperHaber gündeme getirmişti!

İşte SuperHaber'in Ali Avcı ile ilgili ısrarlı haberleri...

ALİ AVCI KİMDİR?

Reis filminin yapımcısı, Uyanış filminin yönetmeni Ali Avcı, 28 Ocak 1981 yılında doğdu.

Aslen Adıyamanlı olan Ali Avcı ilk kez 2010 yapımı Eşrefpaşalılar filminde yapım ekibinde görev alarak adını duyurdu.

Ali Avcı, Hop Dedik: Deli Dumrul, Dursun Çavuş ve Size Deniz Getireceğim gibi yapımlarda görev almıştı.

REİS FİLMİNİN KONUSU

Adnan Menderes'in idam haberiyle başlayan film Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk dönemi ile belediye başkanlığına uzanan hayat hikayesi beyazperdeye yansıtıyor. Film Erdoğan'ın gençliğini de ele alarak onun gözünden bir dönem hikayesi anlatma hedefinde.

Yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz'un üstlendiği yapımda Recep Tayyip Erdoğan’ı Reha Beyoğlu canlandırırken, eşi Emine Erdoğan’ı ise Özlem Balcı oynuyor. Filmin müzikleri ise Yücel Arzen'e ait. Yapımcılığı ise "Kafkasör Film Akademisi & Garantialsat Gayrimenkul Yatırım A.Ş." üstleniyor.

SAMANYOLU YÖNETMENİ

Filmin yönetmeni Hüdaverdi Yavuz'un, 2010'da FETÖ lideri Fethullah Gülen'in gençlik yıllarını anlatan "Eşrefpaşalılar" filmini beyaz perdeye taşıyan isim olması bazı soru işaretlerine neden olmuştu.
Hüdaverdi Yavuz'un Samanyolu TV'deki dizilerin vazgeçilmez yönetmenlerinden biri olması da dikkat çeken bir ayrıntıydı.

BOŞ SALONLARA OYNUYOR

Yapım aşamasında büyük "sansasyon" yaratan film, vizyona girdikten sonra büyük hayal kırıklığına neden oldu.Filmin ilk gün gösterimine, bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar vatandaş ve birkaç gazeteci bilet aldı.

ORTALAMASI 1.8 OLDU

Filme 34 bin 115 kişi 1 puan verirken, 8 bin 135 kişi ise 10 puan verdi. Bunun yanında 78 kişi 2 puan verirken, 109 kişi 3, 5 ve 9 puan, 52 kişi de 4, 6, 7 ve 8 puan verdi. Filmin ortalaması ise 1,8 oldu.

YENİ SKANDAL: UYANIŞ

"Reis" Filminin Yapımcısı Ali Avcı, yine benzer bir strateji izleyerek toplumun yoğun hassasiyeti olan bir konuya eğildi.

15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan bir film projesi için kollarını sıvayan Ali Avcı yeni filmiyle ilgili bir fragman yayınladı.

Durdurun bu rezaleti! Uyanış Filmi Fragmanı büyük tepki topladı! İZLE
Fragmanın tanıtı metninde, "Filmin tüm sahne ve efectleri bitmemesine rağmen yoğun talep baskı üzerine yayınlanmıştır. 9 Adet kısa kısa fragman olarak hazırlanmış Filmimizin 1. Fragmanı beğenilerinize sunulmuştur." ifadelerinin yer alması da dikkat çekti.

Reis ve Uyanış filmlerinin yapımcısı Ali Avcı tutuklandı! ile ilgili etiketler reis uyanış ali avcı tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.