Reilly Opelka ile John Isner arasında tenis tarihine geçen "tie-break"

Amerikan tenisinin iki ace canavarı Reilly Opelka ile John Isner, dün gece Dallas Açık'tan tenis tarihine geçen bir düelloya tutuştu. Opelka ve Isner, 1990 yılında başlayan ATP Tur tarihinde puan olarak en uzun "tie-break" rekorunu kırdı. 2.11 boyundaki 23 yaşındaki Opelka adını finale yazdırmayı başardı.

ATP 250 turnuvalarından olan Dallas Açık'ta, Reilly Opelka ile John Isner arasındaki maç, en uzun "tie-break" rekoruyla tenis tarihine geçti.

İki ABD'li raketin karşı karşıya geldiği yarı final maçında ilk seti 7-6 alan Opelka, 2. setin "tie-break"inde de rakibine 24-22 üstünlük kurarak finale yükseldi.

Opelka ve Isner, 1990 yılında başlayan ATP Tur tarihinde puan olarak en uzun "tie-break" rekorunu kırdı.

Maçta 39 kez "ace"lerden puan bulan Opelka, istatistiklerin tutulmaya başlandığı 1991 yılından bu yana iki setli maçlarda en çok "ace" atan tenisçi oldu.

24 yaşındaki Opelka, finalde Jenson Brooksby ile karşılaşacak.

Reilly Opelka ile John Isner arasında tenis tarihine geçen "tie-break" ile ilgili etiketler Tenis ATP Reilly Opelka John Isner dallas
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.