Rehin tutulan Prenses Latife aylar sonra ortaya çıktı!

2018 yılında Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşit Al Maktum'un kızı Prenses Latife, Dubai'den kaçmak isterken babasının adamları tarafından silah zoruyla kaçırılarak Dubai'ye geri getirilmişti. Prenses Latife'nin aylar sonra hayatta olduğunu gösteren, bir alışveriş merkezinde iki kadınla birlikte otururken çekilmiş yeni fotoğrafı ortaya çıktı.

Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Reşit El Maktum’un 2018’de ülkeden kaçmaya çalışırken yakalanan kızı 35 yaşındaki Prenses Latife el Maktum’dan yeni görüntüler geldi.

KADINLARDAN BİRİ MATEMATİK ÖĞRETMENİ

Fotoğrafta, bir alışveriş merkezindeki yemek katında otururken görülen Prenses Latife'nin yanında iki kadın bulunuyor.

Kadınlardan birisinin Dubai'de yaşayan matematik öğretmeni Sioned Taylor olduğu ortaya çıktı.

Rehin tutulan Prenses Latife aylar sonra ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Instagram'da yayınlanan fotoğraftaki bir başka ayrıntı, arkada afişi görülen filmin 13 Mayıs tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri'nde vizyona girmiş olması.

İLAÇ VERİLDİKTEN SONRA VİLLAYA KAPATILDIĞINI VE BİR DAHA GÜNEŞ IŞIĞI GÖRMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Hindistan'a kaçarken kendisini yakalayan Birleşik Arap Emirlikleri komandoları tarafından ilaç verildiğini belirten Prenses, villaya kapatıldıktan sonra bir daha güneş ışığı göremediğini yine Şubat ayında ortaya çıkan videoda anlatmıştı.

Babasının kendisi hakkındaki planını bilmediğini ve durumun her geçen gün daha da umutsuz bir hal aldığını aktaran Prenses'in son sözleri 'Bundan gerçekten ama gerçekten çok yoruldum' olmuştu.

Rehin tutulan Prenses Latife aylar sonra ortaya çıktı! - Resim : 2

Geçtiğimiz aylarda Latife’nin arkadaşı ve Latife’nin özgürlüğü için yürütülen kampanyanın müdürü Tiina Jauhianen ile insan hakları avukatı David Haigh, Demiroren Haber Ajansı’na Latifa’dan 6 aydır haber almadıklarını ve hayatı için endişe ettiklerini söylemişti.

"YAŞAM KANITI" BULAMAMIŞLARDI

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Sözcüsü Marta Hurtado ise aynı dönemde yaptığı açıklamada Dubai’den Latifa’nın hayatta olduğuna dair ‘yaşam kanıtı’ istediklerini ancak Dubai’den bir yanıt alamadıklarını ifade etmişti.

BAE kraliyet ailesi, Latife'nin akıl sağlığı sorunlarından mustarip olduğunu iddia ediyor.

 

 

Rehin tutulan Prenses Latife aylar sonra ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Dubai prenses latifa Şeyh Muhammed bin Raşit Al Maktum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.