Rehin aldıkları gençlere gecelik giydirip mermi yutturan çete gözaltına alınıp hastaneye götürüldü!

Bursa'da aralarında husumet bulunan iki genci eve götürüp gecelik giydirerek, ağzına silah dayayarak darp eden şahıslar gözaltına alınmıştı. Zanlılar, sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi.

Bursa'da Yaşar Deniz Ç. (28) ve iki arkadaşı, bir eve götürdükleri E.M. (26) ve M.Ş.’nin ellerini ve ayaklarını bağlayarak tekme tokat dövdü.

SİLAH ZORUYLA MERMİ YUTTURDULAR

Yaşar Deniz Ç., rehin aldıkları gençlerin önce ağzına silah namlusu sokarak tehdit etti. Hareket etmekte zorluk çeken gençleri tekme tokat döven Yaşar Deniz Ç., Ebubekir T. ve Gökhan Y., daha sonra M.Ş.’ye silah zoruyla mermi yutturdu.

 

İŞKENCEYİ CEP TELEFONUNA KAYDETTİLER

Yaptıkları işkenceleri cep telefonuyla kayda alan gruba Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, görüntüleri izledikten 10 dakika sonra operasyon düzenleyerek Yaşar Deniz Ç.’yi ve yanındaki Ebubekir T. ile Gökhan Y.’yi gözaltına aldı.

Rehin aldıkları gençlere gecelik giydirip mermi yutturan çete gözaltına alınıp hastaneye götürüldü!

 

SUÇ KAYITLARI KABARIK ÇIKTI

Yaşar Deniz Ç.'nin 11 suç kaydı ve 1 aranmasının olduğu, kısa süre önce mahkeme kararıyla soyadını değiştirdiği öğrenildi. Olaya sebep gösterilen Gamze Ü.’nün de 4’ü uyuşturucudan 20 suç kaydı ve 16 kayıp kaydının olduğu ortaya çıktı.

Rehin aldıkları gençlere gecelik giydirip mermi yutturan çete gözaltına alınıp hastaneye götürüldü! - Resim : 2

HASTANEYE SEVK EDİLDİLER

Adrese yapılan operasyonda ise 1 adet tabanca, telsiz, kelepçe ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Öte yandan E.M.’nin ise çeşitli suçlardan kaydının olduğu bilgisine ulaşıldı.
Zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından sağlık raporu düzenlenmek üzere hastaneye sevk edildi. 1'i kadın 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Rehin aldıkları gençlere gecelik giydirip mermi yutturan çete gözaltına alınıp hastaneye götürüldü! ile ilgili etiketler çete Bursa gecelik mermi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.