Rehabilitasyona bir torba otla geldi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde görevlileri şoke eden bir gelişme yaşandı. Bir görevli yoğun koku nedeniyle baktığı hastaya ait dolapta Maraş Otu olarak bilinen nikotin içeren ve aynı zamanda uyuşturucu etkisi bulunan bitki tozu buldu. İhbar üzerine gelen polis torba ve içindekilere el koyarken kişi hakkında da tutanak tuttu.

İzmit Ayazma Mahallesi'nde bulunan Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde çalışan görevli personel, bir hastanın dolabında bulunan poşetten ağır bir koku gelmesi üzerine polise durumu ihbar etti.

Merkeze gelen ekipler, K.T. adlı hastanın dolabında yaptıkları incelemede poşet içerisindeki maddenin Maraş otu olduğunu tespit etti.

İçerisinde yüksek oranda nikotin barındıran ve uyuşturucu özelliği de olan Maraş otu ile ilgili polis, tutanak tutup işlem yaptı.

Rehabilitasyona bir torba otla geldi ile ilgili etiketler İzmit Kocaeli maraş otu rehabilitasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.