Reha Muhtar'dan 'ekran cellatları' çıkışı

Melih Gökçek ile Reha Muhtar arasındaki sosyal medya tartışması devam ediyor. Rıdvan Dilmen'in, Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'yı hedef almasının ardından ilginç bir gelişme yaşanmıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Reha Muhtar'ı 26 yıl önce yapılan bir haber üzerinden "ekran celladı" ilan etmişti. Reha Muhtar'dan o sözlere bir yanıt daha geldi. Muhtar, "Çocuklarım 3 yaşından beri onları babasız bırakacak ekran cellatlarını tanıdılar" dedi...

Tartışmanın fitili Melih Gökçek'in 26 yıl önce dönemin İBB Başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendisi ile röportaj yapan Reha Muhtar'ın TRT'de yayınladığı videoyu

"HEY GİDİ GÜNLER...
REHA MUHTAR...
O GÜNLERİN EKRAN CELLADI...
AMA DERSİNİ NASIL ALIYOR...
SEYREDER MİSİNİZ?"

sözleri ile paylaşması ile ateşlendi.

Melih Gökçek tarafından Ekran Celladı ilan edilen Reha Muhtar ise bu sözlere ilk olarak "RIDVAN konuşuyor. Melih Gökçek OĞLUNUN BEYAZ TV’sine DEFALARCA TEKLİF ETTİĞİ BANA SALLIYOR. Ben söyletmedim RIDVAN’a bu sözleri. BENİM BÖYLE BİR GÜCÜM YOK MELİH BEY..." mesajı ile yanıt verdi.. 

İkinci mesajında ise "Rıdvan Dilmen konuşuyor. Melih Gökçek bana sallıyor. Acaba neden?" diye soruyordu Reha Muhtar. 

Muhtar'ın 'neden' sorusunun cevabını "Reha Muhtar ima etti! O ismi bir açıklıyoruz" adlı haberimizde okuyabilirsiniz.

Reha Muhtar bu kez Gökçek'in "ekran celladı" ifadesine sosyal medya hesaplarından paylaştığı iki mesajla yanıt verdi. Hedefinde yine Gökçek, Beyaz TV ve Rasim Ozan Kütahyalı vardı.

Reha Muhtar ilk olarak "Melih Gökçek Bey; Ben görüşlerinizi tüm çıplaklığıyla yayınladım ama BEYAZ TV’de yıllarca HAKKIMDA HİÇBİR ŞÜPHE ZAN ve SORUŞTURMA OLMADIĞI halde beni HAPSE ATTIRMAK için YAYIN yapıldı. Çocuklarım 3 yaşından beri onları BABASIZ BIRAKACAK EKRAN CELLATLARINI TANIDILAR merak etmeyin." dedi. 

Muhtar'ın mesajına çocukları ile birlikte görüldüğü fotoğraflarından oluşturduğu bir videoyu da eklediği görüldü.

Reha Muhtar'dan 'ekran cellatları' çıkışı - Resim : 2

Muhtar sonra da Gökçek'in ekran dersi aldı sözlerine yanıt verdi:

"Melih Bey Programıma çıktığınız yayın bir CANLI YAYIN DEĞİL konuların işlendiği SİZİN MUHALEFETTE olan GÖRÜŞLERİNİZİ TÜM ÇIPLAKLIĞIYLA anlatabilmeniz için yapılan BANT yayındı. DERSİNİ ALDI dediğiniz BANDIN MONTAJINI BEN yaptım. Buna ATEŞ HATTI’nın DEMOKRASİ DERSİ diyebilirsiniz!"

Reha Muhtar'dan 'ekran cellatları' çıkışı - Resim : 3

 

Reha Muhtar'dan 'ekran cellatları' çıkışı ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Reha Muhtar Melih Gökçek Rıdvan Dilmen Beyaz TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.