Reha Muhtar'dan çok konuşulacak sözler...

Reha Muhtar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük merak uyandırdı.

Show Haber Ana Haber Bülteni ile özdeşleşen ve uzun yıllar reyting rekorları kırarak medya tarihine adını yazdıran Reha Muhtar akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Muhtar, ''B. ECEVİT Bşk ken KONTRGERİLLA ADLI ÖRGÜTÜN VARLIĞInı ortaya çıkardı.NEDİR BU ÖRGÜT dedi. NATO’nun SOĞUK SAVAŞ döneminden kalma GİZLİ ÖRGÜT dediler. Örgüt SİYAH KOD ADLI ajanı ve SÜNNETÇİ’yle. AHMET KAYA üzerinden TÜRK-KÜRT SAVAŞI çıkartmaya çalıştı. İkisi bu akşam canlı yayında.'' ifadelerini kullandı.

Reha Muhtar'dan çok konuşulacak sözler...

SONER YALÇIN VE FATİH ALTAYLI'YI MI HEDEF ALDI?

Reha Muhtar'ın kimi kastettiği merak konusu olurken, o dakikalarda Habertürk ekranlarında  Teke Tek programını hazırlayan Fatih Altaylı, Sözcü yazarı Soner Yalçın'ı konuk ediyordu!

Muhtar'ın "Sünnetçi" ifadesi ile; sağlık meslek lisesini bitiren ve bir dönem sünnetçilik yaptığı da belirtilen gazeteci Soner Yalçın'ı kastettiği şeklinde yorumlar yapıldı.

Fatih Altaylı ve Soner Yalçın'ın bu suçlamalara ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

Reha Muhtar'dan çok konuşulacak sözler... ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Soner Yalçın Reha Muhtar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.