Reha Muhtar'dan, Cengiz Semercioğlu'na şok "Uyuşturucu" iması!

Oyuncu Deniz Uğur'la eski aşkı gazeteci Reha Muhtar, 8 yaşındaki ikizlerinin velayeti için birbirlerine düşman kesildi. İkili arasında velayet savaşını kızıştıran bir diğer gelişme ise kavgaya Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu'nun da karışmış olması. Muhtar, Semercioğlu'na sert sözlerle tepki gösterdi.

3 yıl birlikte olduktan sonra 2011'de ayrılan ikilinin çocukları, mahkeme kararıyla Muhtar'da kalmıştı. İkizlerini sadece hafta sonu görebilen ve Muhtar'ın isteğiyle çocuklarını kursa götürdüğü için evlatlarıyla geçirdiği vaktin kısıtlı olduğunu dile getiren Uğur, geçtiğimiz gün sosyal medyada isyan etti.

'GUCCİ AYAKKABI ALMAKLA OLMUYOR"

"Sonuna kadar mücadelem sürecek. Çocuklarım yeteri kadar üzüldü. Ben de üzüldüm. Siz kiminle dans ettiğinizi sanıyorsunuz?" diyen oyuncu, dün de şu sözlerle Muhtar'a yüklendi: "İsyan edip dava açtığım için cezalandırılıyorum. Çocuklarımla telefonda konuşmam bile engelleniyor. Çocuğa Gucci ayakkabı alınca 'iyi baba' mı olunuyor?"

deniz_ugIur_reha

REHA MUHTAR SEMERCİOĞLU'NA SERT ÇIKTI

Uğur'un bu sözlerinin ardından Reha Muhtar dün suskunluğunu bozdu. "Annelerini kötü gösterecek çıkar amaçlı hiçbir savaşa girmez bir baba" diyen Muhtar, hem Uğur'a hem de oyuncunun ikizlerini görmesi gerektiğini söyleyen gazeteci Cengiz Semercioğlu'na şu sözlerle seslendi: "Rahmetli Harun Kolçak'ın arkasından 'Uyuşturucu kullanıyordu ama..' diyen Cengiz Semercioğlu, çocuklarımın hangi müptelayla büyüdüğünü biliyor mu?"

REHA MUHTAR, HÜRRİYET'E de SERT ÇAKTI

Muhtar, velayet davasına yazıları ile müdahil olan Cengiz Semercioğlu'nun Kelebek ekinde yazdığı Hürriyet'e de "Penis yazarı olduğunu söyleyenlerin yönetmiş olduğu Hürriyet gazetesinin masum çocukların hayatına hükmetmesi Türkiye’nin trajedisidir!.." sözleri ile çıkıştı...

Muhtar Hürriyet yönetimine de "Hürriyet yazarları Konsey’lerle masum çocukların hayatına ayar vermeden önce kendi uyuşturucu ve ahlaksız ilişkileriyle. yüzleşmeli!" bu sözlerle seslendi...

SEMERCİOĞLU'NUN ARKADAŞI ORÇUN BENLİ Mİ?

Reha Muhtar, tweetlerine "Yoksa çocuklarıma musallat olan müptela Cengiz Semercioğlu'nun Cihangir'den arkadaşı mı?" sorusu ile devam etti.

Ünlü gazetecinin bu sözü ise akıllara Deniz Uğur'un velayet davasında da ismi geçen ve adı uyuşturucu davasına karışan yönetmen aşkı Orçun Benli'yi getirdi.

deniz_ugIur_orcIun..._

Reha Muhtar'dan, Cengiz Semercioğlu'na şok "Uyuşturucu" iması! ile ilgili etiketler Reha Muhtar Cengiz Semercioğlu deniz uğur orçun benli velayet savaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.