Reha Muhtar ima etti! O ismi biz açıklıyoruz...

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de spor medyasına ilişkin çarpıcı iddialarda bulunmuş, bazı isimlerin FETÖ ile olan ilişkisine dikkat çekmişti. Bu isimlerden biri de Beyaz TV'deki Rasim Ozan Kütahyalı'ydı. Melih Gökçek ise dün Reha Muhtar'la yaptıları röportajı paylaşmıştı. Paylaşımın zamanlaması dikkat çekmişti. Gökçek'in bu paylaşımının ardından Reha Muhtar, Gökçek'e sosyal medyadan cevap verdi. Muhtar'ın 'acaba neden' diye ima ettiği ismi ise SuperHaber açıklıyor.

Rıdvan Dilmen'in geçtiğimiz Pazartesi günü yaptığı açıklamalar spor dünyasına bomba gibi düşmüştü. 

Dilmen, kendisi için Süper Lig'i dizayn ettiği iddiasını ortaya atan bazı isimleri tek tek açıklamış ve o kişilerin FETÖ ile ilişkisine dikkat çekmişti. 

Rıdvan Dilmen'in işaret ettiği isimlerden biri de Boşnaklara yönelik ağıza alınmayacak sözler sarf eden Beyaz Futbol programı yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'ydı. 

Rıdvan Dilmen'in bu açıklamalarından 5 gün sonra Cuma akşamı Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, bir video paylaştı. 

Gökçek'in "HEY GİDİ GÜNLER... REHA MUHTAR... O GÜNLERİN EKRAN CELLADI... AMA DERSİNİ NASIL ALIYOR... SEYREDER MİSİNİZ?" sözleri ile paylaştığı 1994 yılına ait videoda o dönem TRT'de Ateş Hattı programını hazırlayan Reha Muhtar, Gökçek ve dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sorular yöneltiyordu. Tabii ki o dönemin bakış açısını yansıtan sorulardı bunlar. 

Reha Muhtar ima etti! O ismi biz açıklıyoruz...

Gökçek'in durup dururken 26 yıl önceki bir röportajı açıklaması dikkat çekmiş ve merak uyandırmıştı. 

Merakı gideren ise Reha Muhtar'ın buna verdiği yanıtla ortaya çıktı. 

Muhtar ilk olarak "Rıdvan Dilmen konuşuyor!.. Melih Gökçek Bana Sallıyor!.. Acaba Neden:)))" sözleri ile bu videoya tepkisini gösterdi. 

Reha Muhtar ima etti! O ismi biz açıklıyoruz... - Resim : 2

Muhtar'ın mesajındaki 'Acaba Neden' ifadesi aslında bir ismi işaret ediyordu. 

O da Reha Muhtar'ın ikinci paylaşımı ile netleşti. 

Reha Muhtar ikinci tweetinde Rıdvan Dilmen'in spor medyasını bombaladığı açıklamasından Beyaz TV ve Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili bölüme ait bir video ile birlikte "RIDVAN konuşuyor. Melih Gökçek OĞLUNUN BEYAZ TV’sine DEFALARCA TEKLİF ETTİĞİ BANA SALLIYOR. Ben söyletmedim RIDVAN’a bu sözleri. BENİM BÖYLE BİR GÜCÜM YOK MELİH BEY..." mesajını paylaştı. 

Reha Muhtar ima etti! O ismi biz açıklıyoruz... - Resim : 3

Reha Muhtar'ın sadece ima ettiği o isim kuşkusuz, Rıdvan Dilmen'in FETÖ ile geçmişteki ilişkisi ve Boşnaklara ilişkin sözleri nedeniyle kamuoyunda büyük tepkilere neden olan Rasim Ozan Kütahyalı'dan başkası değildi. 

 

 

Reha Muhtar ima etti! O ismi biz açıklıyoruz... ile ilgili etiketler Reha Muhtar Melih Gökçek Rasim Ozan Kütahyalı Rıdvan Dilmen Beyaz TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.