Reha Muhtar: Sayın Avcı, Vodafone Park'a hangi duygularla çıkacaksınız?

Beşiktaş-Trabzonspor maçı yaklaşırken, Abdullah Avcı'nın tazminatı yeniden gündeme geldi. Beşiktaş'tan kalan 2.5 yıllık kontratında yazan parayı isteyen Avcı, Bordo-Mavili takımın başında Vodafone Park'a çıkacak. Reha Muhtar, tecrübeli çalıştırıcıya zor bir soru sordu..

Beşiktaş eski yöneticisi ve gazeteci Reha Muhtar, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yı eleştirdi. 2019-20 sezonunda Beşiktaş'ın başına getirilen ancak üst üste gelen kötü sonuçların ardından ocak ayında takımdan gönderilen Avcı, Siyah-Beyazlı kulüpten tazminat taksitlerini almaya devam ediyor.

31 Ocak'ta oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesi, herkesin aklındaki soruyu dile getiren Muhtar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Syn Abdullah Avcı; Trabzonspor’u çalıştırırken ek olarak Beşiktaş’tan PARA almayı ETİK olarak kendinize UYGUN buluyor musunuz? Beşiktaş-Trabzon maçına bu şartlarda Trabzon’un başında HANGİ DUYGULARLA çıkacaksınız?" ifadelerini kullandı.

Siyah-Beyazlılar, Fikret Orman başkanlığında, 3 Temmuz 2019 tarihinde Abdullah Avcı ile anlaşarak, takımın başına geçirmişti. Yapılan anlaşmaya göre; Avcı her yıl için 12 Milyon TL alacaktı. Ayrıca şampiyonluk için 400.000 euro prim de bulunuyordu. Beşiktaş'tan 6 milyon TL alan Avcı, kalan 30 milyon TL için kulübü mahkemeye vermişti. Avcı'nın sözleşmesinde; "Kulüp tarafından işine son verilmesi halinde tazminat yükümlülüğü FIFA talimatlarına göre belirlenir." ifadeleri bulunuyor. Avcı da bu talimata dayanarak Beşiktaş'tan 2.5 yıllık hak talebinde bulunuyor.

Ahmet Nur Çebi, sık sık gündeme gelen tazminat konusuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vazgeçmesini bekliyoruz. İş bulana kadar olan kısmı ödeme mükellefiyetimiz var" demişti. Ancak, Avcı Trabzonspor'la anlaşmasına rağmen avukatları aracılığıyla 30 milyon TL'nin peşinde... Beşiktaş yönetimi ise çalışmadığı dönem için Avcı'ya ücret ödemek istemiyor.

Reha Muhtar: Sayın Avcı, Vodafone Park'a hangi duygularla çıkacaksınız? ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Beşiktaş Trabzonspor Reha Muhtar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.