Refüje çıktı, aracını öylece bırakıp kaçtı

Aydın'da alkol alarak dğreksiyon başına geçen bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çıktı. Kazanın ardından aracını orada bırakıp kaçan alkollü şahıs yakayı ele verdi. Sürücünün ikinci kez alkollü olarak yakalandığı ortaya çıkınca ehliyetine 2 yıl süre ile el konuldu.


Aydın'ın Efeler ilçesinde alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çıktı. Kaza sonrası aracından inerek kaçan sürücü polis ekipleri tarafından yakalanırken, şahsa daha önce de alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi Batı Gazi Bulvarı üzerinde saat 22.30 sıralarında meydana gelen kazada; S.Ö. idaresindeki 09 AAS 171 plakalı panelvan araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıktı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerini fark eden sürücü kaçmaya başladı. Kısa kovalamacanın ardından yakalanan sürücünün yapılan kontrollerde 2.64 promil alkollü olduğu tespit edildi.

İkinci kez alkollü olarak direksiyon başına geçtiği öğrenilen S.Ö.'nün ehliyetine 2 yıl el konularak ilgili maddelerden 3 bin 300 TL para cezası kesildi. Araç çekici ile bulunduğu yerden kaldırılırken, Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün olay yerinde temizlik çalışması yapmasının ardından trafik normale döndü.

Refüje çıktı, aracını öylece bırakıp kaçtı ile ilgili etiketler Aydın alkollü sürücü kaçtı refüj

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.