Redmi'nin yeni tasarımı Redmi Pad 4 Ekim'de raflarda yerini alıyor

Xioami'nin yan markası olan Redmi, piyasaya yeni ürününü sürmeye planlıyor. Geçtiğimiz günlerde bazı özellikleri sızdırılan Redmi Pad yarın raflarda yerini alıyor.

Xioami'nin yan markası Redmi 2013'ten yana başarılı ürünleri ile tercih edilmeye devam ediyor. Son olarak yeni ürünü Redmi Pad'i kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Eğlence, oyun, gezinme ve e-öğrenme için aranılan özelliklere sahip olan cihaz yarın raflarda yerini alıyor.

Tabletin özellikleri geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Sızdırlan bilgilere göre tabletin, işletme sürümünün  android 12 tabanlı olması bekleniyor. Temel özellikleri henüz açıklanmayan tabletin MIUI işletim sistemiyle desteklenecek.Cihazın MediaTek Helio G99 işlemci setine sahip olması ön görülüyor.

Redmi'nin yeni tasarımı Redmi Pad 4 Ekim'de raflarda yerini alıyor

REDMİ PAD ÖZELLİKLERİ

Kamera sistemi incelendiğinde arka kamerasının 8 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı söylenenler arasında. Ön kamerasının ise 105 derecelik görüş açısına sahip 8 megapiksel çözünürlüğü olduğu biliniyor. Cihazın 10.61 inç boyutunda olacağı ve 90Hz yenilenme hızına sahip bir LCD ekranı olacağı söyleniyor. Aynı 2000×1200 piksel çözünürlüğe sahip bir ekranı olacağı da ifade ediliyor. Aynı zamanda tasarım olarak değerlendirildiğinde cihazın görsellerinden yola çıkarak grafit, gri ve ay ışığı olarak üç farklı renk ile piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Ve ayrıca;

-8000 mAh pil gücüne sahip

-4 GB RAM bellek gücü

-128 GB depolama alanı

-18W hızlı şarj desteği

-Cihazın dört adet Dolby Atmos hoparlörü bulunuyor.

Redmi'nin yeni tasarımı Redmi Pad 4 Ekim'de raflarda yerini alıyor ile ilgili etiketler Xioami redmi redmi pad
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.