Redmi Note 10 Türkiye satış fiyatları belli oldu! Xiaomi Redmi ailesine yeni üyelerinin özellikleri

Dünyaca ünlü akıllı telefon markası Xiaomi Redmi Note 10 ve Redmi Note 10 Pro modellerini Türkiye'de satışa sundu. Super AMOLED ekran, 60Hz/120Hz tazeleme hızı, 33W hızlı şarj, LPDDR4X, UFS 2.2 bellek, 48MP/64MP ana sensör gibi özelliklerle donatılan Redmi Note 10 ve Note 10 Pro Türkiye fiyatları ne kadar?

Redmi Note 10 ve Redmi Note 10 Pro modelleri Türkiye'de satışa sunuldu. Xiaomi'nin modelleri arasında en donanımlı olanlarından olan ve Türkiye'de satışa sunulması için sabırsıkla beklenen iki yeni modelin özellikleri ve fiyatları haberimizde.

REDMİ NOTE 10 VE NOTE 10 PRO ÖZELLİKLER VE FİYAT

Bugün Xiaomi Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk’ün sunumuyla gerçekleştirilen lokal lansmanıyla Redmi Note 10 modellerinin 2.999 TL‘den, Redmi Note 10 Pro modellerinin ise 3.799 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu duyurdu. Orta sınıf akıllı telefon serisini genişletme misyonuyla tasarlanan serinin bir diğer üyesi Redmi Note 10S de yakın zamanda Türkiye’de satışa sunulacak.

Redmi Note 10 Serisi resmen tanıtıldı! Redmi Note 10, Note 10 Pro ve Note 10  Pro Max'ın özellikleri ve fiyatları nedir? - Haberler - Teknokulis

Mobil Fotoğrafçılığın Yeni Üyesi: Redmi Note 10 Pro

108MP sensörü ve çift yerel ISO özellikleriyle donatılan model, en ince ayrıntıları yakalıyor. Çok çerçeveli RAW algoritması ile desteklenen Gece Modu 2.0 özelliği de loş ortamlarda bile fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. Telefon aynı zamanda çekimleri profesyonel hale getiren Photo Clones (Fotoğraf Klonları), Video Clones (Video Klonları), Dual Video (Çift Video) ve Uzun Pozlama modlarını barındırıyor.

Kavisli kenara konumlanan parmak izi sensörü ve 6,67 inç 120Hz Amoled Nokta Ekran tasarımı ile cihaz Oniks Grisi, Buzul Mavisi ve Gradyan Bronz renk seçenekleriyle sunuluyor. Ek olarak sürtünme ve çizilmelere karşı koruma sağlayan Corning® Gorilla® Glass 5 özelliği de yüksek dayanıklılık sağlıyor. Piyasadaki en güçlü 4G işlemcilerden biri olan Qualcomm® Snapdragon™ ️732G’nin kullanıldığı Note 10 Pro güçlü performansı ve düşük güç tüketim modeli ile dikkat çekiyor. 5.020mAh (typ) pili ve gelişmiş 33W hızlı şarj özellikleri kullanıcıların telefonu kısa sürede şarj edebilmelerine olanak tanıyor.

Redmi Note 10 Türkiye satış fiyatları belli oldu! Xiaomi Redmi ailesine yeni üyelerinin özellikleri ile ilgili etiketler telefon redmi note 10 redmi note 10 pro
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.