“Red Notice” (Kırmızı Bülten) izlenme rekoru kırdı

Rawson Marshall Thurber tarafından yazılan ve yönetilen, Başrollerini Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'un paylaştığı Netflix filmi “Red Notice” (Kırmızı Bülten), platformda gösterime girdiği ilk günde izlenme rekoru kırdı.

RED NOTİCE (KIRMIZI BÜLTEN) FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Red Notice, dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızının peşine düşen bir Interpol ajanının hikayesini konu ediyor. İnterpol tarafından dünyanın en çok aranan insanlarını yakalamak için kırmızı bülten çıkarıldığında, FBI'ın en iyi profil uzmanı John Hartley harekete geçer. Dünyanın en çok aranan sanat hırsızı The Bishop'un peşine düşen John, bu süreçte dünyanın en iyi sanat hırsızı olan Nolan Booth ile ortak olmak zorunda kalır. Yaşanan bir dizi olayın ardından üçlü kendilerini dünyanın dört bir yanındaki tenha bir hapishanede, bir dans pistinde, ormanda ve hepsinden de kötüsü birbirlerinin çalıştıkları şirketlerde bulur.

200 milyon ABD doları bütçesiyle Netflix’in bugüne dek en pahalı yapımı olan “Red Notice”, yayınlandığı 12 Kasım Cuma günü 4.2 milyon kullanıcı tarafından izlendi.

“Red Notice” (Kırmızı Bülten) izlenme rekoru kırdı

Film aynı zamanda, HBO Max, Amazon ve Disney Plus’ta aynı tarihte yayınlanan tüm filmlerden daha fazla izleyici topladı.

“Red Notice” (Kırmızı Bülten) izlenme rekoru kırdı


3 BÜYÜK İSMİ BULUŞTURAN FİLM

Rawson Marshall Thurber’ın yazıp yönettiği filmde, Ryan Reynolds, Gal Gadot ve Dwayne Johnson oynuyor.

Rekor üzerine filmin oyuncuları da sosyal medya hesaplarından, başarılarını kutlayan mesajlar paylaştı. Film, ABD’de sinemalarda 5 Kasım’da gösterime girmişti.

“Red Notice” (Kırmızı Bülten) izlenme rekoru kırdı

“Red Notice” (Kırmızı Bülten) izlenme rekoru kırdı ile ilgili etiketler film Netflix red notice kırmızı bülten dwayne johnson ryan reynolds gal gadot
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.