Red Notice filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Netflix yapımlarından biri olan Red Notice büyük bir rekor kırarak dijital yayın platformunun en çok izlenen filmlerinden birisi oldu. Peki Netflix filmi Red Notice’in konusu nedir?

Başrollerini Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'un paylaştığı ve Netflix'in şimdiye kadarki en pahalı filmi olan "Red Notice" tarihi bir rekora imzasını attı. Dünyadaki tüm Netflix abonelerinin yüzde 50'sinin takip ettiği film üç haftada toplamda 328.8 milyon saat izlendi.

"Red Notice", Netflix'in geçtiğimiz hafta yayınladığı verilere göre, yayına girdiği iki hafta içinde 277 milyon 900 bin saat izlenerek "Bird Box"un 228 milyon 200 bin saatlik toplam izlenme rakamına çok yaklaşmıştı. Bu hafta açıklanan rakamlar ile birlikte "Red Notice"in üçüncü haftasında toplam 328 milyon 800 bin saatlik toplam izlenmeye ulaştığı ve platformda tüm zamanların en çok izlenen filmi olduğu belirlendi.

Red Notice filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Red Notice Filminin Konusu Nedir?

Dünyanın en tehlikeli suçlularının yakalanması için Interpol tarafından çıkarılan bir kırmızı bülten, FBI’ın en iyi profil uzmanı John Hartley’yi (Dwayne Johnson) harekete geçirir. Küresel boyutta bir operasyona girişen özel ajan, dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızı “Fil”i (Gal Gadot) yakalamak için dünyanın en başarılı sanat eseri hırsızı Nolan Booth (Ryan Reynolds) ile iş birliği yapmak zorunda kaldığı büyük bir soygunun ortasına düşer. Dünyanın dört bir yanındaki dans pistlerinden ıssız hapishanelere ve vahşi ormanlara uzanan adrenalin yüklü bir maceraya dahil olan üçlü, çok memnun olmasalar bile zaman zaman birbirlerinden destek almak zorunda kalır.

Red Notice Oyuncuları Kimler?

Red Notice’in senaristiliğini ve yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber, (Merkezi İstihbarat, Gökdelen)  üstleniyor. Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot’un biraya geldiği filmin oyuncu kadrosu şöyle:

- Dwayne Johnson
- Ryan Reynolds
- Gal Gadot
- Ritu Arya
- Chris Diamantopoulos

Red Notice filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler red notice
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.