Red Bull Salzburg'tan Altınordu'nun 19 yaşındaki golcüsü Enis Destan için resmi teklif

Altınordu'nun genç golcüsü Enis Destan'a Red Bull Salzburg'tan resmi teklif geldi. Bu yıl UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Avusturya ekibi, 19 yaşındaki golcü için İzmir kulübünün kapısını 2.5 milyon euroluk bir teklifle çaldı.

Türk futbolcunun futbolcu fabrikası Altınordu, bir genç yeteneği daha Avrupa futboluna kazandırmak üzere...  Bu yıl UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Red Bull Salzburg,  Enis Destan için resmi teklifle geldi.

19 yaşındaki golcü oyuncu için Altınordu'ya 2.5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 30 pay teklif eden Avusturya ekibi genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Avusturya ve Almanya'dan da teklifler alan Destan’a en ciddi ve en yüksek rakamı Salzburg sundu. Geçen sezonu 12 gol 3 asist ile tamamlayan ve bu süreçte milli takım kadrosuna da davet edilen Destan, önümüzdeki günlerde Avusturya'ya giderek transfer görüşmesi yapacak. 

ALTINORDU, İSTANBUL'DA ÇIKIŞ ARIYOR

TFF 1'inci Lig'de ilk 2 maçından 1 puan çıkaran Altınordu yarın 3. hafta mücadelesinde İstanbulspor'a konuk olacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak randevuda Bülent Birincioğlu düdük çalacak. Sezona Ankara Keçiörengücü deplasmanında 1-1'lik beraberlikle başlayan İzmir ekibi geçen hafta evinde Tuzlaspor'a 3-1 mağlup oldu.

Henüz puanla tanışamayan İstanbulspor ise evinde Manisa Futbol Kulübü'ne 4-3, deplasmanda Bereket Sigorta Ümraniyespor'a 2-0 kaybetti.

İstanbul'da ilk galibiyetini almayı hedefleyen kırmızı-lacivertlilerde, ayak bileği burkulan orta saha oyuncusu Metehan Yılmaz dışında eksik yok.

Red Bull Salzburg'tan Altınordu'nun 19 yaşındaki golcüsü Enis Destan için resmi teklif ile ilgili etiketler Altınordu Enis Destan Red Bull Salzburg
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.