Recep Tayyip Erdoğan: Hatayspor'un başarılarının coşkusuyla şenleneceğine inanıyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Stadı'nın açılışını yaptı ve Hatayspor'un maçlarını oynayacağı 25 bin kişilik yeni stadın zeminine ayak bastı. Erdoğan, "Bordo-beyaz renkleriyle gönüllerimizde taht kuran Hatayspor'un başarılarının coşkusuyla şenleneceğine inanıyorum. Stadımızın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Hatayspor stadına kavuştu... 25 bin koltuk kapasiteli yeni stat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Hatay Stadı'nın şehre yakışır bir eser olduğunu bildiren Erdoğan, "TOKİ tarafından inşa edilen bu güzel stadımızın, bordo-beyaz renkleriyle gönüllerimizde taht kuran Hatayspor'un başarılarının coşkusuyla şenleneceğine inanıyorum. Stadımızın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan: Hatayspor'un başarılarının coşkusuyla şenleneceğine inanıyorum

Recep Tayyip Erdoğan: Hatayspor'un başarılarının coşkusuyla şenleneceğine inanıyorum - Resim : 2

Recep Tayyip Erdoğan: Hatayspor'un başarılarının coşkusuyla şenleneceğine inanıyorum - Resim : 3

Recep Tayyip Erdoğan: Hatayspor'un başarılarının coşkusuyla şenleneceğine inanıyorum ile ilgili etiketler Hatayspor Hatay Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.