Recep İvedik sinema kapattı, Martin Scorsese ortada kaldı!

Mars Grup, salonları Recep İvedik için kapattı; Martin Scorsese'ye yer kalmadı

Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese'ın "Silence" filminin vizyon tarihi, Mars Grup'un dağıtımcılığını üstlendiği Recep İvedik 5'ten ötürü salon kalmaması nedeniyle ertelendi.

Sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 3 film vizyona girdi. Vizyona giren filmler içindeki tek yerli yapım Recep İvedik serisinin şimdilik son filmi olan 'Recep İvedik 5' olurken; 'Ay Işığı' ve 'Parçalanmış' filmleri, yeni haftanın yabancı yapımları olarak sinemaseverlerle buluştu.

Recep İvedik, Mars Grup'a bağlı Cinemaximum salonlarının tümünde gösterilirken, 'Silence' filminin 17 Şubat'taki Türkiye vizyon tarihinin Recep İvedik'ten ötürü boş salon kalmamasıyla nedeniyle ertelendiği duyuruldu.

Recep İvedik sinema kapattı, Martin Scorsese ortada kaldı! ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar recep ivedik silence martin scorsese
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.