Recep İvedik Disney+'ta Rekor Kırdı! İvedik Disney Plus'a Kaç Abone Getirdi?

Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 7 filmi Disney Plus'ta rekor kırdı. İlk kez dijital platformda yayınlanan Recep İvedik 7 filmi Disney+'a kaç abone getirdi?

Şahan Gökbakar, “Recep İvedik 7” filmini sinemada seyirciyle buluşturmak yerine dijital platformda yayınlamaya karar vermiş ve haklarını yüzü olduğu Disney Plus’a vermişti. Film 9 Aralık’ta görücüye çıktı.

RECEP İVEDİK YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

“Recep İvedik 7”, 14 Haziran’da ülkemiz pazarına açılan Disney Plus’ın yüzünü güldürdü. Doğa bilinci üzerine sosyal mesaj veren ve bu anlamda da ayrı bir öneme sahip olan film dünya rekoru kırdı ve platforma milyonun üzerinde abone getirdi.

Öte yandan ünlü komedyenin Disney Plus için çekeceği “Erdal ile Ece” dizisinin de hazırlıkları sürüyor. Gökbakar’ın çok sevilen filmi “Celal ile Ceren”in tarzında olan dizi, kadın erkek ilişkilerini esprili bir dille irdeleyecek.

Recep İvedik Disney+'ta Rekor Kırdı! İvedik Disney Plus'a Kaç Abone Getirdi? ile ilgili etiketler Recep İvedik 7 Disney Plus
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.