Recep İvedik 8'in yayın tarihi belli oldu

Şahan Gökbakar'ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı 'Recep İvedik' serisinin 8. filminin yayın tarihi belli oldu. Recep İvedik filminin sevilen karakteri Nurullah'ı canlandıran Nurullah Çelebi, Recep İvedik 8'in izleyiciyle buluşacağı tarihi açıkladı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın hem senaryosunu yazdığı hem de oynadığı 'Recep İvedik' film serisinde Nurullah'ı canlandıran oyuncu Nurullah Çelebi, Uşak'ta depremzede çocuklar için katıldığı bir gösteride Recep İvedik 8 için tarih verdi.

Nurullah Çeleb

Başrolünü Şahan Gökbakar’ın oynadığı Recep İvedik film serisinin sevilen karakteri Nurullah Çelebi, Uşak’ta depremzede çocuklar için “Gülümseten Yüzler” gösterisinde sahne aldı. Burada çocuklarla eğlenceli vakit geçiren Çelebi, ayrıca çocukların sorularını da yanıtladı.

'RECEP İVEDİK 8' 2 YIL SINRA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Bir çocuğun “Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak?” sorusunu cevaplayan ünlü oyuncu, “2 yıl sonra” cevabını verdi. Gösteri sonrasında açıklamalarda bulunan Nurullah Çelebi konuyla ilgili, “Halk istediği zaman 8,9,10,11, 12’yi de çekeriz. Sağlığımız da olacak ama orada en önemlisi Şahan yazacak, sonra çekecek. Şahan isterse 8, 9, 10, 11 hepsi gelir” ifadelerini kullandı. (İHA)

 

Recep İvedik 8'in yayın tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Recep İvedik
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.