Recep İvedik 6 ne zaman vizyona giriyor? Konusu ne?

Recep İvedik 6' nın galası dün akşam yapıldı. Gişe rekorunu elinde bulunduran filmin konusu, birçok kişi merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Recep İvedik 6 ne zaman vizyona giriyor? Konusu ne? Recep İvedik 6 oyuncu kadrosu! Detaylar haberimizde...

 Recep İvedik'in yeni serisi için heyecanlı bekleyiş başladı. Şahan Gökbakar'ın yazdığı ve başrolündende oynadığı filmin galası dün akşam yapıldı. Birçok ünlü isimler galada yer alırken filmi sabırsız şekilde bekleyenler vizyon tarihi araştırıyor. Peki, Recep İvedik 6 ne zaman vizyona giriyor? Konusu ne? Recep İvedik 6 oyuncu kadrosu! Detaylar haberimizde...

Recep İvedik 6 ne zaman vizyona giriyor? Konusu ne?

RECEP İVEDİK 6 NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?

Recep İvedik 6, 8 Kasım 2019'da vizyona girecek. Recep İvedik serisinin 6. devam filmi olan yapımın yönetmenliğini Togan Gökbakar üstleniyor.

KONUSU NEDİR?

Evinde televizyon izlerken, kapıya gelen postacının teslim ettiği kuru fasulye festivali davetiyesini görünce çok heyecanlanan Recep İvedik, vakit kaybetmeden en yakın arkadaşı Nurullah'ı da yanına alıp Konya’ya doğru yola çıkmak ister. Bir hata sonucu kendilerini Konya yerine Kenya’da bulan Recep ve Nurullah’ın tek amacı Türkiye’ye geri dönmektir ama Afrika’nın uçsuz bucaksız vahşi bozkırlarında iki düşman kabilenin arasında kalırlar.

RECEP İVEDİK 6 OYUNCU KADROSU!

Şahan Gökbakar - Recep İvedik
Nurullah Çelebi - Nurullah
Somer Karvan - Tur Rehberi
Furkan Bayraktar - Fazil
Mustafa Dok - Tefo

Recep İvedik 6 ne zaman vizyona giriyor? Konusu ne? ile ilgili etiketler 2019 Şahan Gökbakar Sinema film 8 Kasım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.