Real Valladolid-Atletico Madrid maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

La Liga'nın 38. ve son haftasında Real Valladolid'e konuk olan Atletico Madrid, kümede kalma savaşı veren rakibini mağlup ederse 11. şampiyonluğunu ilan edecek. Son olarak 2014 yılında Arda Turan'lı kadrosuyla şampiyon olan Madrid ekibi, 7 sezon aradan sonra bir zafere daha çok yakın.

La Liga'da şampiyon bu akşam belli oluyor. 37 haftası geride kalan İspanya Ligi'nde Atletico Madrid son haftaya 83 puanla lider girdi. Arjantinli teknik direktör Diego Simeone'nin takımı Real Valladolid deplasmanında kazanırsa, tarihindeki 11. şampiyonluğuna ulaşacak.

Geçen hafta evinde Osasuna'yı ağırlayan Atleti, 82'de yediği golle 0-1 geriye düşmüş ancak tek kale oynadığı maçtan 2-1 galip ayrılmıştı. 34. haftadaki Elche deplasmanında ise 0-1 önde götürdüğü maçın 90+2. dakikasında rakibin kaçırdığı penaltıyla şampiyonluk yarışına avantajını koruyan Atletico Madrid, kabus görmek istemiyor.

11 maçtır kazanamayan ve son 3 maçını kaybeden Real Valladolid, 20 takımlı La Liga'da 31 puanla 19. sırada yer alıyor. Eflatun-Beyazlılar kümede kalmak için kazanmak zorunda. Ancak 3 puan bile onları kurtaramayabilir.

REAL VALLADOLİD-ATLETİCO MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Atletico Madrid'in şampiyonluk maçı La Liga'daki diğer 8 maçla aynı saatte, TSİ 19.00'da başlayacak. Zorlu 90 dakika Spor Smart Kanal 82'den canlı izlenebilir.

La Liga'da 2. sıradaki Real Madrid ise 81 puanla pusuda bekliyor. Eğer Atletico Madrid bu akşam puan kaybederse, Zinedine Zidane'ın takımı Villarreal'i mağlup ettiği taktirde üst üste 2'nci, toplamda ise 35. şampiyonluğunu ilan edecek. 3. sıradaki Barcelona ise şampiyonluk şansını geçen hafta yitirmişti.

Real Valladolid-Atletico Madrid maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

İDDAA ORANLARI

1 ---- 6.25

X ---- 4.00

2 ---- 1.25

Ozan German (Nesine)

Real Madrid'in iki puan önünde olan Atletico Madrid, Real'in galip gelmesi durumunda, berabere kalırsa şampiyon olamayacak. Dolayısıyla kazanmak zorunda olduklarını düşünüyorum. Öte yandan Valladolid de ligde kalmak için mutlaka kazanmak zorunda. Atletico, son şampiyonluğunu da sancılı almıştı. Yine işi kolay olmaz. Karşılıklı gol bekliyorum.

Real Valladolid-Atletico Madrid maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Atletico Madrid La Liga Real Valladolid
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.