Real Madrid'in golcüsü kiralanıyor!

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Deportivo El Mundo, Fenerbahçe'nin bonservisi Real Madrid'te bulunan Lucas Silva için İspanyol ekibiyle masaya oturduğunu ve anlaşma sağladığını yazdı.

Audi Cup'ta dev takımlarla mücadele eden ve beklentilerin çok uzağında kalan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bayern Münih ve Real Madrid maçlarında rakiplerine yenilerek turnuvayı 4.olarak tamamlayan sarı-lacivertlilerde takımdaki eksikler net şekilde göründü.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporuna göre çalışmalarına devam eden sarı-lacivertli kurmaylar çalışmalarını sürdürüyor.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Mundo Deportivo, sarı-lacivertlilerin Real Madrid'in yıldızı Lucas Silva ile anlaştığını yazdı.

Fenerbahçe bonservisi 2020 yılına kadar İspanyol ekibinde bulunan Lucas Silva'nın transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki Brezilyalı yıldızın kiralanması konusunda Real Madrid ile el sıkıştığı kaydedildi. 3 sezondur ülkesinde Cruzeiro forması giyen Lucas Silva, Brezilya temsilcisinde kiralık olarak forma giyiyor.

Real Madrid'in golcüsü kiralanıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Brezilya İspanya Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.