Real Madrid'den Fransız golcü Karim Benzema'ya yeni sözleşme jesti

Transferin suskun takımı Real Madrid, elindeki yıldızların sözleşmelerini sağlamlaştırmakla uğraşıyor. İspanyol devi, Karim Benzema'yla nikah tazeledi. Başkan Florentino Perez'in rüyalarını ise Benzema'nın Fransa Milli Takımı'ndaki partneri Kylian Mbappe süslüyor.

İspanyol devi Real Madrid, yıldız golcüsü Karim Benzema'nın sözleşmesini 2 yıl uzattı. 33 yaşındaki Fransız santrforun 2023'te bitecek sözleşmesinin 2025'e kadar geçerli olacağı açıklandı.

Uzun süredir ayrı kaldığı Fransa Milli Takımı'nda EURO 2020'de geri dönen Benzema, geçen sezon Real Madrid formasıyla La Liga'da 34 maça çıkıp 23 gol, 9 asistlik sakor katkısı sağlamıştı. Benzema Devler Ligi'nde ise 10 maçta 6 gol attı. Bu sezona da hızlı başlayan tecrübeli golcü, La Liga'nın ilk hafta maçında Alaves'e 2 gol atarak formunu yeni sezona taşıdı.

Real Madrid'e 2009 yazında Olimpik Lyon'dan transfer edilen Benzema, 12 sezondur Madrid ekibinde forma giyiyor ve bu süreçte takımın başında bulunan hiçbir teknik direktör ondan vazgeçemedi.

YANINDA DA MBAPPE GELECEK

Real Madrid formasıyla 281 gol atan Karim Benzema, 4 kez Şampiyonlar Ligi, 3 kez de La Liga şampiyonluğu yaşadı.

Bu sezon transferde yalnızca Bayern Münih'ten David Alaba'yı kadrosuna katan Real Madrid, Luka Modric ve Toni Kroos'un da sözleşmelerini uzatmıştı. Kaptan Sergio Ramos'la devam etmeme kararı alan Eflatun-Beyazlılar, Fransız stoper Raphael Varane'ı 40 milyon euroya Manchester United'a, Norveçli orta saha Martin Odegaard'ı ise 25 milyon euroya Arsenal'e sattı.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in PSG'den ayrılması gündeme gelen Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin transferini bitirmekte kararlı olduğu iddia ediliyor.

Juventus'tan ayrılması gündemde olan 36'lık süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun durumu ise belirsizliğini koruyor. İspanyol basınına göre Perez bu transferi istemiyor.

Real Madrid'den Fransız golcü Karim Benzema'ya yeni sözleşme jesti
Benzema, 2009

 

Real Madrid'den Fransız golcü Karim Benzema'ya yeni sözleşme jesti ile ilgili etiketler La Liga Real Madrid Kylian Mbappe Karim Benzema florentino perez
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.