Real Madrid'den ayrılan Brezilyalı Marcelo, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Roberto Carlos örneği

Real Madrid'den ayrılan Marcelo'ya; Türkiye, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif olduğu öne sürüldü. Brezilyalı yıldızın en çok ilgisini çeken teklifin ise Türkiye'den gelen olduğu ifade edildi. Henüz 19 yaşında Fluminense'den Real Madrid'e transfer olan Marcelo, İspanyol devinde geçirdiği 15 sezonda kazandığı 25 kupa ile kulüp tarihinin en çok kupa kazanan futbolcusu olarak tarihe geçti.

Real Madrid ile başarılarla dolu 15 yılı geride bırakan tecrübeli sol bek Marcelo, Şampiyonlar Ligi ve La Liga kupalarını kaldırmasının ardından başkent ekibinden ayrılmıştı. 34 yaşındaki Marcelo'nun yeni durağı merak uyandırıyor.

Real Madrid'den ayrılan Brezilyalı Marcelo, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Roberto Carlos örneği

Konuyla ilgili bir iddia ise, İspanyol Marca gazetesinden geldi. Haberde Marcelo'ya Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Türkiye'den teklif geldiği yazıldı. Haberin detayında ise Marcelo'ya Türkiye'den gelen teklifin oldukça cazip olduğunun da altı çizildi.

Real Madrid'den ayrılan Brezilyalı Marcelo, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Roberto Carlos örneği - Resim : 2

ADI FENERBAHÇE İLE ANILIYOR

Çıkan haberlerde Fenerbahçe'nin Marcelo ile yakından ilgilendiği ifade edilmişti. Marcelo'nun, daha önce Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Türkiye'de forma giyen Roberto Carlos ve Guti'nin yolundan gidebileceğinin altı çizildi. Real Madrid formasıyla 25 kupa kaldıran Marcelo, kulüp tarihinde en fazla kupa kazanan oyuncu unvanının sahibi olmuştu.

Real Madrid'den ayrılan Brezilyalı Marcelo, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Roberto Carlos örneği ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Real Madrid Guti İspanya La Liga UEFA Şampiyonlar Ligi Marcelo roberto carlos
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.