Real Madrid, zorlu Celta deplasmanını Benzema'nın penaltı golleriyle aştı

İspanya La Liga'da Real Madrid Celta Vigo'yu 2-1 mağlup etti. Madrid'in yıldız golcüsü Karım Benzema, üç penaltı vuruşundan ikisini gole çevirerek takımına üç puanı getirdi.

İspanya Ligi'nin (La Liga) 30. haftasında deplasmanda Celta Vigo'yu 2-1 mağlup eden Real Madrid, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Karşılaşmada hakem Gonzalo Fuertes üç kez Real Madrid lehine penaltı noktasını gösterdi.

Madrid takımının golcüsü Fransız futbolcu Karim Benzema kullandığı üç penaltıdan ikisinde (Dk. 19 ve Dk. 70) rakip ağları havalandırırken, 65. dakikadaki penaltıyı kaleci Matias Dituro kurtardı.

La Liga'da gol kralı olan 34 yaşındaki Benzema, toplam gol sayısını 24'e çıkardı.

Celta'nın tek golü ise 52. dakikada Nolito'dan geldi.

La Liga'da her geçen hafta şampiyonluğa daha da yaklaşan Real Madrid, puanını 69'a çıkardı.

Ligde ikinci sıradaki Sevilla (57), yarın deplasmanda Barcelona (54) ile karşılaşacak.

Celta Vigo da 36 puanla 11. sırada bulunuyor.

Diğer yandan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, hafta içinde Kovid-19 teşhisi konulmasından dolayı Vigo deplasmanında takımının başında yer almadı.

İtalyan teknik adamın oğlu olan ve bu sezon yardımcı teknik direktör olarak görev yapan Davide, Real Madrid'in başında sahaya çıktı.

 

Real Madrid, zorlu Celta deplasmanını Benzema'nın penaltı golleriyle aştı ile ilgili etiketler Madrid Real Madrid Karim Benzema
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.