Real Madrid yine Barcelona'yı devirdi

La Liga'da merakla beklenen El Clasico büyük bir heyecana sahne oldu. Real Madrid kendi sahasında Barcelona'yı 2-1 mağlup etti. Böylece Barcelona bu sezon ezeli rakibine karşı hiç üstün gelemedi.

İspanya La Liga'nın 30. haftası dev bir mücadeleye sahne oldu. Ezeli rakipler Real Madrid ve Barcelona, El Clasico'da kozlarını paylaştı. Alfredo Di Stefano Stadı'nda oynanan mücadelede kazanan taraf, 2-1'lik skorla ev sahibi Real Madrid oldu.

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Real Madrid, Benzema'nın 13. dakikadaki harika topuk golüyle 1-0 öne geçti. Üstün oyununu devam ettiren eflatun-beyazlılar, 28. dakikada Toni Kroos'un frikikten kaydettiği gole skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda üstünlüğü ele alan Barcelona, 60. dakikada Oscar Mingueza'nun golüyle farkı 1'e indirdi. Kalan dakikalarda iki takım da birçok pozisyona girse de bunları sonuçlandıramadı ve Real Madrid, El Clasico'dan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Real Madrid yine Barcelona'yı devirdi

Real Madrid'de Casemiro, 90. dakikada önce ikinci sarı kart ardından da kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

SERİ 3 MAÇA ÇIKTI

Real Madrid bu sezonki 2. El Clasico'yu da kazanırken, Barcelona'ya karşı galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Real Madrid yine Barcelona'yı devirdi - Resim : 2

Ligde üst üste 4. galibiyetini alan ve yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran Real Madrid, puanını 66'ya yükseltti ve maç fazlasıyla lider Atletico Madrid'le puanlarını eşitledi.

La Liga'da 6 maçlık galibiyet serisi ve 19 maçlık yenilmezlik serisi son bulan Barcelona ise 65 puanda kaldı ve ligde 3. sıraya geriledi.

Real Madrid yine Barcelona'yı devirdi - Resim : 3

Real Madrid yine Barcelona'yı devirdi ile ilgili etiketler Real Madrid Barcelona La Liga İspanya El Clasico
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.