Benzema & Vinicius Jr. A.Ş. Real Madrid'i Shakhtar karşısında 3 puana taşıdı

Real Madrid'in sezona müthiş bir giriş yapan ikilisi Karim Benzema ile Vinicius Jr. Devler Ligi'nin 4. haftasına da damga vurdu. Madrid ekibi evinde Shakhtar Donetsk'i 2-1 mağlup ederken Benzema'dan 2 gol, genç Brezilyalı'dan da 2 asist geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında Shakhtar Donetsk'i ağırlayan Real Madrid, Karim Benzema'nın attığı gollerle 2-1 galip geldi. İspanyol devinde asistleri yapan Vinicius Jr. çıkışını sürdürdü...

Santiago Bernabeu'da oynanan maçta ilk 14. dakikada golü atan Benzema, takımını 1-0 öne geçirdi. Ukrayna ekibi 39'da Fernando'yla skoru 1-1'e getirdi. İlk yarı biterken öne geçme şansı da ulan Shakhtar, bu şansı kullanamadı.

Carlo Ancelotti'nin takımı 2. yarıda yeniden öne geçmeyi başardı. Seri paslarla ceza sahasına giren Real Madrid bitirici vuruşu yine Benzema yaptı.

Rakibini iki hafta önces Donetsk'te 0-5 mağlup eden Madrid ekibi bu sonuçla puanını 9 yaptı. De Zerbi yönetimindeki Shakhtar ise 1 puanda kaldı ve ilk golünü bu hafta buldu.

BENZEMA GOL MAKİNESİ...

Karim Benzema bu sezon kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaptı. 33 yaşındaki santrfor Devler Ligi'nde 4 maçta 4 gol, 1 asistle; La Liga'da ise 10 maçta 9 gol, 7 asistle oynuyor!

Real Madrid'e 2018 yazında Flamengo'dan 45 milyon euroya transfer edilen Vinicius Jr. ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2 gol, 4 asistlik nefis bir performans sergiliyor. 21 yaşındaki Brezilyalı kanat forveti La Liga'da ise 11 maçta 7 gol, 3 asistlik bir katkı sağladı.

Yaz transfer döneminde sambacının mevkisine Fransız süper yıldız Kylian Mbappe'yi transfer etmek isteyen Real Madrid, PSG'yi ikna edememişti. Vinicius Jr. gösterdiği performansla Mbappe'yi aratmıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aynı saatte başlayan diğer maçta Milan ile Porto 1-1 berabere kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının özetleri S Sport'un YouTube kanalında yayınlanıyor.

Benzema & Vinicius Jr. A.Ş. Real Madrid'i Shakhtar karşısında 3 puana taşıdı

Benzema & Vinicius Jr. A.Ş. Real Madrid'i Shakhtar karşısında 3 puana taşıdı ile ilgili etiketler Real Madrid Karim Benzema vinicius junior UEFA Şampiyonlar Ligi Shakhtar Donetsk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.