Bernabeu'da tarihi maç! Real Madrid, PSG'yi bozguna uğrattı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda turnuvanın en büyük favorilerinden Paris Saint-Germain (PSG), deplasmanda İspanyol devi Real Madrid karşısında adeta dağıldı. İlk maçtan 1-0 mağlubiyetle ayrılan Real Madrid, güçlü rakibi karşısında mucizeyi gerçekleştirerek sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Santiago Bernabeu’da oynanan maça hızlı başlayan ev sahibi oldu. Savunmasında önemli boşluklar bırakan Real Madrid’e cezayı Mbappe kesti. Genç Fransız kontratağı iyi değerlendirerek 39. Dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti. İkinci yarıya etkili başlayan Eflatun Beyazlılar, 61. Dakikada Donnaruma’nın hatasını affetmeyen Benzema’yla skoru eşitledi.

İlerleyen dakikalarda etkisini artıran Madrid,78. dakikada Benzema'nın ayağından ikinci golü buldu. 3 dakika sonrasında ise Fransız golcü maçın skorunu tayin eden golü Paris ekibinin ağlarına gönderdi.

Yaptığı hattrick ile maça damga vuran Karim Benzema, adeta Lewandowski'nin bir gece önceki performansına nazire yaptı. 

Öte yandan Real Madrid'e transferi konuşulan Kylian Mbappe, 156 gollü Zlatan Ibrahimovic'i geride bırakarak PSG tarihinin en çok gol atan ikinci oyuncusu oldu. Listenin ilk sırasında ise 200 golle Edinson Cavani bulunuyor. 

Bernabeu'da tarihi maç! Real Madrid, PSG'yi bozguna uğrattı ile ilgili etiketler canlı izle Real Madrid PSG UEFA Şampiyonlar Ligi Ertem Şener benzema
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.