Real Madrid, Mbappe için 150 milyon Euro'luk teklife hazırlanıyor

Messi transferine rağmen takımda kalmaya ikna edilemeyen Kylian Mbappe için Real Madrid teklif yükseltti. İspanyol devinin, PSG'yi ikna etmek için 150 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

Barcelona ve futbol tarihinin efsane isimlerinden Lionel Messi'nin PSG'ye transfer olması sonrası mutlu günler uzun sürmedi...

Uzun süredir takımdan ayrılmak istediği bilinen Kylian Mbappe, Messi transferi sonrasında da takımda kalmaya ikna olmuşa benzemiyor. Messi'nin imza töreninde konuşan PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, genç oyuncunun da talep ettiği gibi güçlü bir kadro kurulduğunu ve Mbappe'nin ayrılmak için mazereti kalmadığını söylemişti. 

Ancak Mbappe'nin ayrılmak ve Real Madrid'e transfer olmak konusunda ısrarcı olduğuna dair haberler çıkmaya devam ediyor. 

Fransız gazetesi L'Equipe'e göre İspanyol devi Real Madrid, 22 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmak için teklifini yükseltti. 122 milyon Euro bütçesi bulunan Real Madrid'in, Martin OdegaardArsenal'a 50 milyon Euro karşılığında satmayı planladığı ve teklifini 150 milyon Euro'ya çıkaracağı belirtildi.

Sözleşmesi gelecek yıl sona erecek Mbappe'nin bu yaz izin verilmese dahi gelecek yıl Real Madrid'e katılmasına kesin gözüyle bakılırken, PSG'nin alternatif olarak Cristiano Ronaldo'yu gündemine aldığı da konuşuluyor.

Mbappe hakkındaki iddiaların yüksek sesle konuşulması taraftarları da rahatsız ederken, bugünkü Strasbourg maçı öncesi 22 yaşındaki oyuncu ıslıklarla protesto edildi.

Real Madrid, Mbappe için 150 milyon Euro'luk teklife hazırlanıyor ile ilgili etiketler Real Madrid PSG Lionel Messi mbappe
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.