Real Madrid Mbappe & Haaland için gözünü kararttı

İspanyol Marca gazetesi bugün Real Madrid'in Mbappe ve Haaland operasyonuyla ilgili önemli bir habere imza attı. "Üçü birbirine mahkum" başlığı atılan haberde İspanyol devinin bu yaz yıldız isimleri kadrosuna katacağı net bir şekilde vurgulandı.

İspanyol devi Real Madrid, Kylian Mbappe ve Erling Haaland'ı kadrosuna katmakta kararlı... Real Madrid'in arka bahçesi olarak bilinen ünlü İspanyol spor gazetesi Marca, bugün bu iki yıldızı kapağına taşıdı. Marca'nın manşeti; İki yıldız, tek hedef; Mbappe & Haaland...

Jose Felix Diaz imzalı haberde, maçlardaki seyirci yasağının kalkmasıyla ekonomik olarak daha da güçlenecek olan Real Madrid, transferleri bitirmek için tüm dünyada bu adımın bir an önce atılmasını bekliyor. Marca'ya göre Cristiano Ronaldo'dan Bernabeu'ya döneceği yönündeki haber ise palavra...

Real Madrid yönetimi 2021-22 sezonuyla birlikte köklü bir değişime gitmek kararlı. İspanyol devi 2019 yazında önemli yaklaşık 300 milyon yatırımla Mendy, Hazard, Jovic, Militao ve Rodrygo'yu kadrosuna katmıştı. Ancak bu dörtlünün performansı beklentileri karşılayamadı. Takımı yeni yıldızlar üzerine kurmayı planlayan Real Madrid, bazı yıldızlarını satarak Mbappe ve Haaland'a formayı giydirmenin peşinde.

Marca'ya göre Paris Saint-Germain önerdiği yeni sözleşmede, yılda 17 milyon euro maaş ödediği ve 2022'de sözleşmesi bitecek olan 22 yaşındaki Fransız süper yıldızı memnun edemedi. PSG'nin yeni hocası Pochettino'yla da arasının pek iyi olmadığı ortaya çıkan Mbappe, Paris'ten ayrılmaya sıcak bakıyor.

2018 yazında Monaco'dan 145 milyon euro bonservisle transfer edilen Mbappe'yi 1 yıl sonra bedavaya kaybetmek istemeyen PSG yönetimi de bu yaz satışa sıcak bakıyor. En büyük alıcı ise Real Madrid... Marca'ya göre takımda Neymar'ın varlığı da Mbappe'yi rahatsız eden bir başka etken.

Marca gazetesi Haaland transferinde de Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile Borussia Dortmund'un patronlarının yakın ilişkilerinden dolayı transferin gerçekleşmesinin kolay olduğunu iddia etti. Barcelona'nın da talip olduğu ancak yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle Haaland'a parasının yetmeyeceği vurgulanan haberde, "Menajer Mino Raiola ve Haaland'ın babası yıldız golcüyü Real Madrid formasıyla görmek istiyor" ifadeleri yer aldı.

Real Madrid Mbappe & Haaland için gözünü kararttı

Real Madrid Mbappe & Haaland için gözünü kararttı ile ilgili etiketler Real Madrid Kylian Mbappe La Liga Erling Haaland
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.