Real Madrid Manchester City maç özeti izle 3-1

Real Madrid Manchester City maç özetini izlemek isteyen futbol severler arayışta. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya geldi. İşte, Real Madrid Manchester City geniş maç özeti izle…

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid sahasında Manchester City’i konuk etti. İlk maçı deplasmanda 4-3 kaybeden Real Madrid mucize gibi bir geri dönüşe imzasını atarak uzatmalarda bulduğu gollerle Manchester City’i 3-1 devirdi ve finalde Liverpool’un rakibi oldu.

REAL MADRİD - MANCHESTER CİTY: 3-1

GOLLER: 73' Riyad Mahrez, 90' Rodrygo, 90+1' Rodrygo, 95' Karim Benzema (P)

İLK 11'LER

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Nacho, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Vinicius, Benzema

Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Laporte, Cancelo, Rodri, De Bruyne, Bernardo, Mahrez, Foden, Jesus

Real Madrid Manchester City maç özeti izle 3-1

Deplasman ekibi, 73. dakikada Riyad Mahrez ile bulduğu golle avantajını perçinledi. Manchester City finale saniyeleri sayarken Real Madrid'in tarihi geri dönüşü başladı. 90. dakikada Rodrygo skoru 1-1'e getirdi, 90+1'de ise yine sahneye çıkan Rodrygo takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı. Normal süre 2-1 Real Madrid galibiyetiyle sona erdi.

İlk maçı 4-3 Manchester City, ikinci maçı ise 2-1 Real Madrid kazanınca skorlar eşitlendi ve uzatmalara gidildi. Bu sezon Real Madrid formasıyla inanılmaz bir sezon geçiren Karim Benzema, 95'te kazandırdığı penaltıda topun başına geçti ve kaleci Ederson'u ters köşeye yatırarak skoru 3-1'e getirdi.

Real Madrid Manchester City maç özeti izle 3-1 ile ilgili etiketler Real Madrid Manchester City UEFA UEFA Şampiyonlar Ligi Maç özeti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.