Real Madrid mağlubiyeti sonrası mutsuz olduğu söylenen Messi Barcelona'ya mı gidiyor?

Lionel Messi'nin PSG'deki geleceği belli oldu. Sezon başında büyük umutlarla Fransız ekibine katılan Arjantinli futbolcu beklenen etkiyi verememişti. Fransız basını PSG'den ayrılacağı iddia edilen Lionel Messi'nin takımda kalacağını belirtti. Haberde; Arjantinli süper yıldızın başarı kazanmadan PSG'den ayrılmayı düşünmediği belirtildi. Messi'ye yakın çevrelerin ifadelerine göre de, tecrübeli ismin eski takımı Barcelona başta olmak üzere herhangi bir takıma transfer olma düşüncesi de bulunmuyor.

Lionel Messi'nin Paris Saint-Germain'deki kaderi belli oldu. Sezon başında büyük umutlarla Fransız devine transfer olan, fakat Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid mağlubiyeti sonrası eleştiri oklarının hedefi haline gelen süper yıldızın mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddia edilmişti.

BARCELONA'YA GİDECEK Mİ?

Akşam'da yer alan habere göre, Lionel Messi PSG'de sözleşmesi bitene kadar kalma düşüncesinde. Arjantinli yıldız takımdan ayrılmayı düşünmüyor ve Messi'ye yakın çevrelerin ifadelerine göre, tecrübeli ismin eski takımı Barcelona başta olmak üzere herhangi bir takıma transfer olma düşüncesi de bulunmuyor.

Real Madrid mağlubiyeti sonrası mutsuz olduğu söylenen Messi Barcelona'ya mı gidiyor?

PSG'DEN AYRILMAK İSTEMİYOR

Haberin devamında ise, Lionel Messi'nin PSG'ye ilk imza attığında söylediği, "Kariyerimde yeni bir sayfa açacağım için heyecanlıyım. Tüm kulüp benim futbol hedeflerime uyuyor. Takımın ve teknik ekibin ne kadar yetenekli olduğunu biliyorum. Kulüp ve taraftarlar için özel bir şeyler inşa etmeye kararlıyım" sözlerine vurgu yapılarak Arjantinli yıldızın Fransız ekibinden büyük başarılar kazanmadan ayrılmayı düşünmediği belirtildi.

LIONEL MESSI'NİN PSG KARNESİ

34 yaşındaki süper yıldız, bu sezon Paris Saint-Germain forması ile 30 maça çıktı. Çıktığı 30 müsabakada 9 gol 13 asistlik performans ortaya koyan Lionel Messi, kariyerinin en formsuz sezonlarından birini geçiriyor.

Real Madrid mağlubiyeti sonrası mutsuz olduğu söylenen Messi Barcelona'ya mı gidiyor? ile ilgili etiketler Lionel Messi Arjantin Barcelona PSG
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.