Real Madrid Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid ile Liverpool karşılaşıyor. Taraftarlar da Real Madrid Liverpool maçının ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

2021 UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid sahasında Estadio Alfredo Di Stefano’da Liverpool’u konuk ediyor. Son 16 turunda rakipleri Atalanta ve Lezipzig’i elemeyi başaran Real Madrid ile Liverpool tarihlerinde 7. kez karşı karşıya geliyor. Peki, Real Madrid Liverpool maçı şifresiz hangi kanalda?

Her iki takımında aralarında oynadıkları maçlarda 3-3’lük eşitlik bulunuyor. Son olarak 26 Mayıs 2018 tarihinde NSC Olimpiyskiy’de oynanan Şampiyonlar Ligi finalini Real Madrid rakibi Liverpool karşısında 3-1 kazanarak kupayı müzesine götürmüştü.

REAL MADRİD LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN?

6 Nisan 2021 Salı gecesinde saat 22.00’da başlayacak Real Madrid Liverpool karşılaşması Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler ayrıca Real Madrid Liverpool maçını şifresiz olarak CBC Sport kanalından da izleyebilecekler.

Real Madrid Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Real Madrid ile Liverpool takımları Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında ise 14 Nisan Çarşamba gecesinde saat 22.00’da İngiltere’de kozlarını paylaşacak.

Real Madrid: Courtois, Vazquez, Varane, Nacho, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Junior, Asensio, Benzema

Liverpool: Alisson, Arnold, Ozan Kabak, Phillips, Robertson, Fabinho, Thiago, Wijnaldum, Mane, Salah, Jota

Tarih: 6 Nisan 2021 Salı
Saat: 22.00
Yayın: Bein Sports 2, CBC Sport (Şifresiz)

Real Madrid Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.