Real Madrid Juventus maçı ne zaman?

Real Madrid Juventus maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi'nde rövanş heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan ekibi Juventus ile son iki senenin şampiyonu Real Madrid arasında oynanacak maçın ardından Şampiyonlar Ligi'ndeki yarı finalistlerden biri daha belli olacak. Vatandaşlarımız ise nbu zorlu maçla ilgili detayları araştırmakta. Peki, Real Madrid Juventus maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Real Madrid Juventus'u ağırlayacak. Futbolseverler ise bu zorlu maçla ilgili detayları araştırıyor. Real Madrid Juventus maçı ne zaman, sorusunun cevabı vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Biz de bu konuda merak edilenleri derledik. Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, İspanya'da İtalyan devi Juventus'u ağırlıyor. Peki, Real Madrid Juventus maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

real_madrid_juventus_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanaldas

REAL MADRİD JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, İspanya'da İtalyan devi Juventus'u ağırlıyor.

11 Nisan Çarşamba günü Santiago Bernabeu'da oynanacak Real Madrid - Juventus maçı TSİ 21.45'te başlayacak.

REAL MADRİD NASIL TUR ATLAR?

Real Madrid, alacağı her galibiyet ve beraberlikte tur atlayacak. Yine 1 ve 2 farklı mağlubiyetler Real Madrid'i yarı finale çıkaracak.

JUVENTUS NASIL TUR ATLAR?

Juventus tur atlamak için en az 4 gol atmak zorunda. 3-0 maçı uzatmaya götürürken, 4-1, 5-2, 5-1 gibi farklı galibiyetler Juventus'u bir üst tura çıkaracak.

REAL MADRİD’İN KOREOGRAFİSİ ALAY KONUSU OLDU

Madrid derbisi öncesi Real Madrid taraftarlarının özenle hazırladığı koreografi tam bir fiyaskoyla sonuçlandı.Maç başlamadan önce çalınan marş sırasında başlayan koreografi ortaya çıktığında hiç kimse bir şey anlamadı.Ortaya çıkan manzara bir mesaj mıydı, fotoğraf mı, yoksa başka bir şey mi?

Santiago Bernabeu tribünlerini dolduran Real Madrid taraftarlarının bazıları tembellik yapınca koreografiden anlamsız bir görüntü oluştu.Taraftarların ilgisiz kalması sonucu oluşan görüntü İspanyol basınında günün konusu oldu. Gazeteler ‘Real Madrid tribünlerinde felaket’ başlıkları attı.Taraftarların aslında yapmak istedikleri şey Real Madrid’in logosunu oluşturmaktı.Hatta maç günü Real Madrid taraftar grubu Tribuna Madridista, taraftarların ne yapması gerektiği anlatan bir tweet atmıştı.

Tweet’te ‘Mozaik marşın başlangıcıyla görünür olacak ve marşın sonuna kadar devam edecek, yarısına kadar değil’ yazılmıştı.Ancak sonuç bir felaket oldu. Sosyal medya gün boyu bu koreografiyle meşguldu.

real_madrid_juventus_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanaldaasf

EMRE CAN AÇIKLAMASI

Transferi adeta yılan hikayesine dönen Liverpool'un orta sahası Emre Can ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Devre arasında Juventus'un kapısından dönen Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu hakkında Torino devinden resmi açıklama geldi.

Juventus İcra Kurulu Başkanı Beppe Marotta, "Emre Can adlı pembe dizi yaklaşık 10 gün içinde sona erecek." sözleriyle transferin en kısa zamanda sonuçlanacağını ifade etti.

Mediaset'e konuşan Moratta, "Oyuncu, önündeki fırsatları elbette değerlendirecektir. Biz de kendisinden gelecek cevabı bekliyoruz." sözlerini kullandı.

real_madrid_juventus_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanaldasfas

REAL MADRİD

Real Madrid CF, merkezi İspanya'nın Madrid şehrinde kurulmuş olan ve futbol şubesi ile tanınan spor kulübü. İsminde bulunan "Club de Fútbol" ibaresine rağmen sadece futbol değil basketbol takımı da mevcuttur. FIFA tarafından 20. yüzyılın en iyi futbol takımı olarak nitelendirilen Real Madrid tarihi boyunca 33 La Liga, 19 Copa del Rey, 9 Supercopa de España, 12 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Kupası, 3 UEFA Süper Kupası, 3 Kıtalararası Kupa ve 2 FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşamıştır. Avrupa Kulüpler Birliği'nin kurucu üyelerinden biri olan Real Madrid, eski G-14 oluşumunun da kurucu üyelerinden birisidir. Kulübün isminde bulunan "Real" kelimesi İspanyolcada "kraliyet" anlamına gelmektedir ve bu unvan logosunda bulunan kraliyet tacı ile birlikte 1920 yılında XIII. Alfonso tarafından kulübe verilmiştir. Real Madrid; Real Sociedad, Real Unión, Real Betis ve Real Zaragoza ile birlikte isminde "Real" unvanını kullanma ve logosunda kraliyet tacını taşıma yetkisini direkt olarak kraldan alan ender kulüplerden biridir.

1902 yılında kurulan kulüp tarihi boyunca hiç küme düşmemiştir. 1950'li yıllarda hem Avrupa hem de İspanya futbolunda önemli bir güç haline gelmiş, 1980'li yıllarda kazandığı iki UEFA Kupası, beş La Liga şampiyonluğu, bir İspanya Kral Kupası şampiyonluğu ve üç Supercopa de España ile La Quinta del Buitre olarak anılır olmuştur.

Kulüp, kurulduğu yıldan beri birçok kez logosunu yenilemiştir. 2014 yılında ise Uluslararası Abu Dabi Bankası ile anlaşma yapmıştır. Abu Dabi ve Birleşik Arap Emirliklerinde bulunan Müslümanlarının tepkisi ile karşılaşmamak için sadece Birleşik Arap Emirliklerinde geçerli olmak üzere logosunda bulunan hacı kaldırmıştır. Real, kurulduğu ilk dönemlerde beyaz üzerine çapraz lacivert çizgili forma giymekte iken özellikle seslerini duyurmaya başladıkları 1950'li yıllarda giydikleri düz beyaz formalar sebebi ile "Beyazlar" anlamına gelen "Los Blancos" lakabı ile tanınmaya başlamışlardır. Kulübün stadyumu olan Santiago Bernabéu Stadyumu, 1947 yılında açılmıştır. Kapasitesi ilk dönemlerde 120.000 kişi olmasına rağmen UEFA standartlarına uyması için sonraki yıllarda kapasitesi düşürülmüştür.

Real Madrid'in ezeli rakiplerinden olan FC Barcelona ile oynadığı karşılaşmalar "El Clásico" olarak nitelendirilmektedir ve bu rekabet tüm dünyadaki futbolseverler tarafından takip edilmektedir.

Kulüp, 650.000.000$ gelirle dünyanın en çok gelir sağlayan kulübü olmakla birlikte, 2013 itibarıyla 3.300.000.000$ marka değeriyle en değerli futbol kulübüdür.

real_madrid_juventus_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanaldaawe

JUVENTUS FC

Juventus Football Club, Torino'da kurulmuş ve İtalyan futbolunun en başarılı ve en büyük kulüplerinden biri olarak bilinir.

Toplamda 62 resmi şampiyona kupasıyla, diğer tüm İtalyan takımlarından daha fazla kupaya sahiptir. Bu kupaların 52 si İtalya'da alınmıştır ve bu başarı da kendi başına bir rekordur. FIFA tarafından Avrupa'nın en başarılı üçüncü, dünyanın en başarılı altıncı kulübü olarak gösterilmiştir. Anlam olarak Latince gençlik anlamına gelen Juventus, İtalya'da en geniş taraftar tabanına sahip kulüptür. Dünyadaki taraftar sayısı 10,5 milyonun üzerindedir. Bu kulüp G-14'ün dağılmasından sonra, elit kulüpler tarafından oluşturulan Avrupa Kulüpler Birliği'nin kurucu üyesidir. Maçlarını 41,000 kişi kapasiteli Juventus Arena'da oynamaktadır.32 kez lig şampiyonu olmuştur.

Real Madrid Juventus maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Real Madrid Juventus maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.