Galatasaray, Real Madrid'e 6-0 mağlup oldu!

Şampiyonlar Ligi dördüncü hafta mücadelesinde İspanyol devi Real Madrid ile Galatasaray, Santiago Bernabeu'da karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 6-0 kazandı.

Şampiyonlar Ligi'nin dördüncü haftasında Real Madrid, evinde Galatasaray'ı ağırladı. İspanyol ekibi, Galatasaray'ı 6-0'lık sonuçla eli boş gönderdi.

Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 4, 7 ve 90. dakikalarda Rodrygo, 14. dakikada penaltıdan Sergio Ramos, 45 ve 81. dakikalarda Karim Benzema attı.

Bu sonucun ardından Real Madrid, 7 puana yükseldi. Galatasaray ise 1 puanda kaldı.

REAL MADRID 6 - 0 GALATASARAY

90+2' GOL! Benzema'nın savunma arkasına attığı pasla topla buluşan Rodrygo ince bir dokunuşla takımının altıncı golünü kaydetti.

81' GOL! Modric'in pasında son çizgide topla buluşan Carvajal kale sahasına çevirdi ve Karim Benzema boş kaleye dokuşu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

74' Isco'dan aldığı pasla sol taraftan ceza sahasına giren Benzema topu Luyindama'dan kurtardıktan sonra çaprazdan sert vurdu fakat kaleci Muslera gole izin vermedi.

67' Galatasaray savunmasının istediği gibi uzaklaştıramadığı top ceza yayı üzerinde Kroos'un önünde kaldı. Alman futbolcunun vuruşunda kaleci Muslera topu çelmeyi başarırken dönen topu tamamlamak isteyen Benzema'nın zayıf vuruşunu Luyindama çizgiden çıkarttı.

İkinci yarı başladı...

İlk yarı sona erdi...

45' GOL! Nagatomo'nun hatası sonrası sağdan ceza sahasına giren Rodrygo kale sahasına çevirdi ve Karim Benzema topu boş kaleye gönderdi.

14' GOL! Penaltıda topun başına geçen Sergio Ramos soğukkanlı bir vuruşla skoru 3-0'a getirdi.

12' PENALTI! Nzonzi'nin Kroos'a yaptığı müdahale için yapılan VAR incelemesinin ardından hakem beyaz noktayı gösterdi.

12' VAR! Felix Zwayer, Kroos'un yerde kaldığı pozisyon için VAR incelemesi yapıyor.

7' GOL! Sol tarafta topla buluşan Marcelo bu sefer sağ ayağıyla ortasını yaptı. Penaltı noktasının ilerisinde iyi yer tutan Rodrygo etkili bir kafa vuruşuyla topu uzak köşeye gönderdi ve farkı ikiye çıkardı.

4' GOL! Sol taraftan Marcelo'nun yaptığı ortada top arka direkteki Rodrygo'ya geldi. Genç futbolcu, önünü boşaltıp sol ayağıyla uzak köşeye düzgün bir vuruş yaptı ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

Felix Zwayer ilk düdüğünü çaldı ve kritik mücadele başladı...

İLK 11'LER:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Valverde, Kroos, Rodrygo, Hazard, Benzema

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Lemina, Feghouli, Babel, Andone

 

Galatasaray, Real Madrid'e 6-0 mağlup oldu! ile ilgili etiketler Galatasaray Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.