Real Madrid'e evinde CSKA Moskova darbesi!

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Real Madrid, sahasında CSKA Moskova'ya 3-0 yenilerek şok bir mağlubiyet aldı. Santiago Bernabeu'da tarihi bir galibiyet alan CSKA Moskova'ya bu galibiyet yeterli olmadı.

CSKA'ya Santiago Bernabeu'da galibiyeti getiren goller 37. dakikada Fedor Chalov, 43. dakikada Georgi Schennikov ile 73. dakikada Arnor Sigurdsson'dan geldi.

Sahasında şok bir yenilgi alan Real Madrid , G Grubu'nu 12 puanda lider olarak tamamlayarak son 16'ya yükseltti. Bu mağlubiyet İspanyol devinin evinde oynadığı maçlarda Avrupa Kupalarındaki en ağır yenilgisi olarak tarihteki yerini aldı. Puanını 7'ye çıkartan CSKA Moskova ise ikili averajda Viktoria Plzen'in gerisinde kalarak grubu 4. sırada tamamlayarak Avrupa defterini kapattı.

Real Madrid'de maça ilk 11'de başlayan Vinicius Junior, 18 yıl, 152 günle Real Madrid tarihindeki Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en genç üçüncü oyuncu oldu. Kulüp tarihinde Şampiyonlar Ligi'nde oynayan en genç iki oyuncuysa Iker Casillas (18 yıl, 117 gün) ve Raul Gonzalez (18 yıl 77 gün).

Real Madrid'e evinde CSKA Moskova darbesi! ile ilgili etiketler Real Madrid CSKA Moskova canlı izle canlı yayın Bein sports 2 şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.