Real Madrid Celtic maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu son haftasında Real Madrid ile Celtic karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Real Madrid Celtic maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu son haftasında İspanyol devi Real Madrid sahasında İskoç ekibi Celtic ile karşılaşıyor. Grupta 10 puanla lider konumda olan ve bir üst turu garantileyen Real Madrid zirveyi devam ettirmek isterken Celtic ise ilk galibiyeti almak için sahaya çıkıyor.

Santiago Bernabeu’da 2 Kasım 2022 Çarşamba akşamında saat 20.45’te başlayacak Real Madrid Celtic maçı EXXEN ve TV8.5 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanıyor.

Real Madrid Celtic maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Grupta 6 Eylül 2022 tarihinde İskoçya’da oynanan ilk karşılaşmayı Real Madrid deplasmanda 3-0 kazanmıştı.

Stat: Santiago Bernabeu
Tarih: 2 Kasım Çarşamba
Saat: 20.45
Yayın: EXXEN & TV8.5

Real Madrid Celtic maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Real Madrid Celtic UEFA UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.