Real Madrid, Celta Vigo deplasmanında 3 golle galip

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi kızıştı... Celta Vigo'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Real Madrid, lider Atletico'yla puan farkını 3'e indirdi. Kritik gollerin adamı Karim Benzema 2 gol daha atarak müthiş formunu sürdürdü.

La Liga'nın 28. haftasında Celta Vigo'ya konuk olan Real Madrid, rahat kazandı: 1-3. İspanyol devine 3 puano getiren golleri Karim Benzema (2) ve Marco Asensio attı. Fransız santrfor 3. golde de asisti yapan isimdi...

Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atalanta'yı eleyerek adını çeyrek finale yazdıran Real Madrid, La Liga'da haftaya lider Atletico Madrid'in 6 puan gerisinde girmişti. İki haftalık beraberlik serisini geçen hafta evinde Eibar'ı 2-1 mağlup ederek iyiye çeviren Zinedine Zidane'ın takımı, Balaidos'ta 3 puanı 3 golle aldı. 

İlk 30 dakikayı Benzema'nın golleriyle 0-2 önde tamamlayan Madrid ekibi 40'ta Santi Mina'dan yediği golle soyunma odasına 1-2 önde girdi. Celta Vigo efsanesi Iago Aspas'ın 82'deki frikiği direkte patladı. 90+3'te kontradan 3. golü bulan Real Madrid, puanını 60 yaptı. Galiçya ekibi ise 34 puanda kaldı. 63 puanlı lider Atletico yarın Alaves'i ağırlayacak.

"BENZEMA"Z KİMSE SANA!

Geçen hafta Eibar karşısında 0-1 geriye düşen Real Madrid, Karim Benzema'nın 2 golüyle kazanmıştı. 33 yaşındaki Fransız santrfor bu hafta da 2 tane atarak La Liga'da 25 maçta 19 gole ulaştı. Benzema, 3-1'lik Atalanta maçını da boş geçmemişti.

3 hafta önce oynanan ve Atletico Madrid'in son anlarına 1-0 önde girdiği Madrid derbisinde de 1-1'lik beraberliği getiren golü Benzema atmış ve La Liga'daki şampiyonluk yarışının belki de seyrini değiştirmişti.

Öte yandan, Real Madrid'in yedek kalecisi Andriy Lunin, hayatını Anastasia Tamazova'yla birleştirdi. Instagram hesabından mutlu anını paylaşan Ukraynalı eldivenin takım elbise yerine eşofmanla nikaha gitmesi sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Real Madrid, Celta Vigo deplasmanında 3 golle galip

Real Madrid, Celta Vigo deplasmanında 3 golle galip ile ilgili etiketler Real Madrid La Liga Karim Benzema Celta Vigo Andriy Lunin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.