Real Madrid'i Alvaro Negredo devirdi!

Beşiktaş'ın eski golcüsü Alvaro Negredo, Real Madrid'i Santiago Bernabeu'da yıktı! Cadiz'in Eflatun-Beyazlılar'ı 1-0 yendiği maçta asist yapan 35 yaşındaki santrfor kulüp tarihine geçti. Zinedine Zidane'ın takımı bu sezon ligdeki ilk yenilgisini aldı.

La Liga'nın 6. haftasında Cadiz'i ağırlayan Real Madrid, ligin yeni ekibine 1-0 mağlup oldu. Santiago Bernabeu'da Cadiz'e galibiyeti getiren golü 16'da Honduraslı forvet Anthony Lozano kaydetti. Golün pası ise tanıdık bir isimden, Alvaro Negredo'dan geldi.

2017 yazından Valencia'dan Beşiktaş'a transfer olan İspanyol santrfor, bu sezon Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Nasr'daki kariyerini sonlandırıp Cadiz'e imza atmıştı. 

Sarı-Lacivertli İspanyol temsilcisi Cadiz tarihinde ilk kez Santiago Bernabeu'da Real Madrid'i mağlup etti ve La Liga'da puanını 10'a yükseltti. 10 puanda kalan Real Madrid ise sezonun ilk yenilgisini aldı.

Real Madrid'i Alvaro Negredo devirdi! ile ilgili etiketler Real Madrid La Liga İspanya Cadiz alvaro negredo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.