Real Madrid bombayı patlattı! David Alaba'dan 5 yıllık imza

Sergio Ramos'a veda etmeye hazırlanan Real Madrid, Bayern Münih'in yıldız isimlerinden David Alaba'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. 27 yaşındaki Avusturyalı stoperle 5 yıllık sözleşme imzalandı...

Real Madrid, Bayern Münih'in yıldız savunmacısı David Alaba'yı bedelsi olarak kadrosuna kattı. Alman deviyle sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan ve yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen 27 yaşındaki Avrusturyalı stoper, soluğu Real Madrid'de aldı.

Dün teknik direktör Zinedine Zidane'ın istifa kararını açıkladığı İspanyol devinde Hırvat orta saha Luka Modric'in sözleşmesi de 1 yıl uzatılmıştı.

Genç yaşlarda Avusturya Wien altyapısından Bayern altyapısına geçen ve 13 sezon Alman devinde forma giyerek Avrupa'nın elit savunmacıları arasına giren David Alaba, Real Madrid'le 5 yıllık sözleşme imzaladı. Real, daha önce Bayern Münih'ten Toni Kroos'u da koparmıştı.

Alaba, Bayern Münih kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi, 9 Bundesliga, 5 Almanya Kupası, 2 UEFA Süper Kupa ve 2 Dünya Kulüpler Kupası kazanmıştı. Bavyera ekibiyle 427 maça çıkan Alaba oyuncu 33 gol atıp 53 asist yaptı.

SERGİO RAMOS'A VEDA

Real Madrid kaptanı Sergio Ramos'un 30 Haziran'da sona erecek kontratı hala uzatılmadı. İspanya Milli Takımı'nın EURO 2020 kadrosuna da alınmayan 35 yaşında stoperin ismi PSG ile anılıyor. David Alaba transferi de Ramos'la yolların ayrılma ihtimalini kuvvetlendirdi.

Teknik direktör sorununu da henüz çözemeyen Real Madrid, İnter'e veda eden Antonio Conte ile temas halinde...

Real Madrid bombayı patlattı! David Alaba'dan 5 yıllık imza ile ilgili etiketler Real Madrid La Liga david alaba Sergio Ramos
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.