Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in ses kaydı çıktı: Ronaldo aptalın biri, hasta bir adam

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'i itibarsızlaştırmaya yönelik ses kayıtları gündeme bomba gibi düştü. Başkanın yıllar önce gizlice kaydedilen konuşmalarında Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho, Jorge Mendes ve Portekizli futbolcular için söylediği sözler İspanya'da manşetleri süslüyor.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in futbolcular hakkındaki skandal ses kayıtları gündeme bomba gibi düştü. İspanyol El Confidencial gazetesi Perez'in ses kayıtlarının 3. bölümünü yayınladı.

Yeni malzeme göre, sonuncusu Ekim 2012'de gerçekleşen iki farklı görüşmede Perez, teknik direktör Jose Mourinho ile süper yıldız Cristiano Ronaldo'ya sallıyor. Real Madrid başkanının ağzından çıkan sözler şöyle: "Ronaldo tam bir deli. Bu adam bir aptal, hasta bir adam. Bu adamın normal olduğunu düşünüyorsun ama normal değil. Onun yaptıklarını normal bir insan asla yapmaz. Berbat bir egosu var."

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in ses kaydı çıktı: Ronaldo aptalın biri, hasta bir adam

PORTEKİZ ÇETESİNE FENA SALLAMIŞ

Perez, "Süper Menajer" lakaplı Jorge Mendes ve vatandaşları Mourinho ile Ronaldo hakkında hızını alamayıp şöyle devam ediyor: "Mendes onu yönetemiyor. Tıpkı Mourinho'da hiçbir şeye yönetemediği gibi. Röportajlar için bile bir şey yapamıyor. Hiçbir şey. Bok herif. Bunlar berbat bir egosu olan adamlar. Gerçeği göremiyorlar, Mendes'le çalışmak aptallık çünkü ikisi de başka türlü olsa çok daha fazla para kazanabilirdi. Bunlar iki anormal çünkü imaj hakları alanında çok paradan bahsediyoruz. Sahip oldukları o berbat imaja ve kimsenin sevmediği o küstah tavırlara rağmen bu kadar para kazanmışlar. Çok kötü yönetiliyorlar."

Real Madrid'e Mourinho döneminde transfer edilen Portekizli sol bek Fabio Coentrao ve eski Beşiktaşlı Pepe de Perez'den nasibini alanlardan... Skandal başkan, Coentrao için "Kafasız bir başka futbolcu daha... Şu anda o bok ve Mourinho bir aptal... Ehliyetsiz araba kullanıyor. Pisliğin teki" ifadelerini kullanıyor.

Perez, Mourinho'nun Chelsea'deki dönemi için ise Chelsea patronu Roman Abramovich'in Mendes ve Porto kulübüyle yaptığı alışverişleri "şüpheli" bularak şöyle diyor:  "Porto başkanı ve Mendes, Mourinho ile Carvalho ile Ferreira ile Ruslardan para aldılar... Parayı İsviçre'ye götürüyorlar. Bize İsviçre'deki o banka hesaplarını vermek zorundalar."

AVRUPA SÜPER LİGİ KOMPLOSU MU?

Real Madrid ve Florentino Perez cephesi, İspanya'yı sallayan bu haberlerin kendilerine karşı Avrupa Süper Ligi sürecinde cephe alanların bir komplosu olduğunu düşünüyor. Sesin, gazeteci Jose Antonio Abellan tarafından gizlice kaydedildiğini açıklayan Perez, konuşmalarının içinden seçilen bazı cümlelerin sözlerini bağlamından koparıldığını savunuyor. Konuşmaların yıllar sonra ortaya çıkmasını manidar bulan Real Madrid başkanı konuyu mahkemeye taşıdı.

Inter ile Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan sonra 2010-2011 sezonunda Real Madrid'in başına geçen Jose Mourinho, ilk sezonunda Kral Kupası şampiyonluğu yaşadığı Real Madrid ile ikinci sezonunda La Liga'yı kazanmıştı. Ronaldo ise İspanyol deviyle Şampiyonlar Ligi'ni 4 kere kazandı.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in ses kaydı çıktı: Ronaldo aptalın biri, hasta bir adam - Resim : 2

RAUL VE CASİLLAS'A SALLAMIŞTI

Perez'in dün yayınlanan "tapelerinde", Real Madrid efsaneleri İker Casillas ile Raul Gonzalez'e salladığı duyulmuştu: "Casillas Real Madrid'in kalecisi değil. Hiç olmadı. Raul ve Casillas Madrid'in gördüğü en büyük iki dolandırıcı. Ronaldo ise tam bir eşek. Raul Real Madrid'in kendisine ait olduğuna inanıyor ve her şeyi kendi çıkarları için kullanıyor. Bu takımın kötü gitmesinin sorumlusu o. Oyuncular bencil ve güvenilmez."

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in ses kaydı çıktı: Ronaldo aptalın biri, hasta bir adam ile ilgili etiketler Real Madrid Cristiano Ronaldo Jose Mourinho florentino perez Jorge Mendes
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.