Xavi 63 yıl sonra bir ilki başardı... El Clasico tarihine geçen galibiyet

Barcelona, Real Madrid'i deplasmanda 4-0 yenerken; bazı ilkler yaşandı. Barcelona, Real Madrid'i deplasmanda 7 yıl sonra 4 gol atarak yendi. Xavi'nin öğrencileri ayrıca Real Madrid'in 5 maçlık El Clasico galibiyet serisini de sonlandırdı. Ronaldo Koeman'nın ayrılışının ardından takımın başına geçen Xavi ise 63 yıl sonra bir ilki başardı.

La Liga'nın 29. haftasında Real Madrid'i deplasmanda 0-4 mağlup eden Barcelona, puanını 54 yaparak ikincilik yarışına dahil oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Gaalatasaray'ı eleyen Xavi yönetimindeki Barça sezonun ilk yarısında evinde 1-2 mağlup olduğu ezeli rakibinden rövanşı aldı.

Katalan devine galibiyeti getiren golleri 29 ve 51'de Aubameyang, 38'de Araujo ve 47'de Ferran Torres attı. Real Madrid taraftarları 4. golden sonra tribünleri terketmeye başladı.

Barcelona, Real Madrid'i deplasmanda 7 yıl sonra 4 gol atarak yendi ve üç yıl sonra El Clasico kazandı. Xavi'nin öğrencileri ayrıca Real Madrid'in 5 maçlık El Clasico galibiyet serisini de sonlandırdı.

Xavi 63 yıl sonra bir ilki başardı... El Clasico tarihine geçen galibiyet

XAVİ TARİHE GEÇTİ 

Ronaldo Koeman'nın ayrılışının ardından takımın başına geçen Xavi ise 63 yıl sonra bir ilki başardı.

Xavi, 26 Ekim 1958'de Camp Nou'da Real Madrid'i 4-0 yenen efsane isim Helenio Herrera'nın ardından ilk maçında Eflatun Beyazlılar'a dört fark atan ilk teknik adam oldu.

Xavi ayrıca, Ferdinand Daucik (1951 | 7-2 ) ve Helenio Herrera'yla birlikte (1958 | 4-0) Real Madrid karşısında ilk maçında dört farklı kazanan üçüncü teknik adam unvanını elde etti.

Xavi 63 yıl sonra bir ilki başardı... El Clasico tarihine geçen galibiyet ile ilgili etiketler canlı izle Real Madrid Barcelona La Liga Xavi Hernandez
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.