Anadolu Efes deplasmanda Real Madrid'i ezdi geçti

THY Euroleague'de şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Anadolu Efes, 32. haftada Real Madrid''i deplasmanda ezdi geçti.. Son 11 maçın 10'unu kazanan Lacivert-Beyazlılar, Madrid deplasmanında tarihi bir galibiyet elde etti.

THY Euroleague'de şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Anadolu Efes, 32. haftada Real Madrid'e konuk oldu. Son 10 maçın 9'unu kazanan Lacivert-Beyazlılar, deplasmanda İspanyol devi eze eze yenerek son 11 maçta 10 galibiyete ulaştı. 

20 galibiyetle 3. sırada yer alan Efes, kalan 3 maçını da kazanıp normal sezonu 2. sırada bitirmeyi hedefliyordu. THY Euroleague'de ilk 4 sıradaki takım play-off'ta saha avantajının sahibi oluyor. Geçen sezon şampiyonluğa koşarken pandemi nedeniyle sezonun iptal edilmesi üzerine büyük trajedi yaşayan Ergin Ataman'ın takımı bu sezon hedefe kilitlenmiş durumda.

İlk yarıyı 42-41 geride tamamlayan Efes, 3. çeyrekte attığı 35 sayıyla son çeyreğe 64-76 önde girdi. Rakip potaya 2. yarıda 67 sayı atan Euroleague devi, 83-108 unutulmaz bir galibiyet elde etti.

Barcelona'yı deplasmanda yenen, CSKA Moskova'yı 100'leyen Efes, Real Madrid karşısında da şov yaptı.

Anadolu Efes deplasmanda Real Madrid'i ezdi geçti

Son 9 maçta 3 kez kazanabilen İspanyol devi ise kriz yaşıyor. Real Madrid bu sezon 18 galibiyette kaldı ve play-off'a kalamama riski yaşıyor. Sinan Erdem'de oynanan ilk maçı Pablo Laso'nun takımı 65-73 kazanmıştı. Play-off'a kalmak için evinde kazanmak zorunda olduğu maçta Efes'ten +100 sayı yiyen Real Madrid evinde son yıllarda bu kadar rencide edilmemişti.

Anadolu Efes deplasmanda Real Madrid'i ezdi geçti ile ilgili etiketler Anadolu Efes Real Madrid THY Euroleague Vasilije Micic Krunoslav Simon
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.