Rıdvan Dilmen: Erol Hocam sen böyle oynarsan 4 değil, 14 kere de yenilirsin.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Konyaspor yenilgisiyle Fenerbahçe'nin haftalardır halı altına süpürülen defolarının ortaya çıktığını savundu. Erol Bulut'u eleştiren Dilmen, "Namağlup şampiyon olmak kolay değil. 4-5 mağlubiyetle şampiyon olabilirsiniz. Erol Hocam sen böyle oynarsan 4 değil, 14 kere de yenilirsin" dedi.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin evinde Konyaspor'a 0-2 mağlup olduğu maçın ardından "Haftalardır halı altına süpürülenler bu maçta ortaya" çıktı dedi. NTV'nin %100 Futbol programında maçı yorumlayan Dilmen, şunları söyledi:

"Fenerbahçe'nin daha önce kazandığı maçlarda halı altına süpürülen detaylar vardı. Bugün de 4-2-4'e döndü Erol Bulut. Sahadaki oyuncularla bu sistem olmaz. Fenerbahçe'nin ilk yarıda 'Bu gol kaçmaz' dediğimiz pozisyonu yok. Konyaspor'da Milosevic'in net fırsatı vardı. İkinci yarıda Konyaspor'un 4 tane daha net fırsatı vardı. Goller dışında 3 net pozisyonları var. Erol Hoca'da şunu görüyorum; çok risk alabilen bir teknik adam. Çok risk alan teknik adama 'Hayır' demem ama bir de gerçekler vardır.

Namağlup şampiyon olmak kolay değil. 4-5 mağlubiyetle şampiyon olabilirsiniz. Erol Hocam sen böyle oynarsan 4 değil, 14 kere de yenilirsin."

Erol Bulut'un ilk 11 tercihlerini eleştiren Dilmen, "Caner'le Gökhan neden her maç 11'de başlıyor. Nazım Sangare milli sağ bek, ne zaman oynayacak? Novak hafta içi Sivas Belediyespor'a karşı oynayınca 'Hocam teşekkür ederim çok mutlu oldum beni 8 maçtır oynatmıyorsun bu kez oynattın' mı diyecek? Başla Mert Hakan'la, Novak'la... Ne kaybedersin? Teknik adamlık kondisyon yüklemek, taktik vermek değil ki sadece... Fenerbahçe'nin geniş bir kadrosu var. Küskünlük olduğu zaman bunu toparlamak kolay olmuyor" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen: Erol Hocam sen böyle oynarsan 4 değil, 14 kere de yenilirsin. ile ilgili etiketler Fenerbahçe Konyaspor Rıdvan Dilmen Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.