RB Leipzig, Enis Destan için Altınordu'nun kapısını çaldı

Geçen sezon TFF 1. Lig'de Altay'la play-off finali oynayarak Süper Lig'in kapısından dönen Altınordu, transfer piyasasının gözde kulübü konumunda... İzmir ekibinin 18 yaşındaki golcüsü Enis Destan'la gençlere yaptığı yatırımlarla bilinen Bundesliga kulübü RB Leipzig'in ciddi anlamda ilgilendiği öğrenildi.

Altınordu'nun 18 yaşındaki forveti Enis Destan'la Almanya'nın Şampiyonlar Ligi ekiplerinden RB Leipzig'in ilgilendiği öğrenildi. Bundesliga'da sezonu 2 sırada tamamlayarak yeni sezonda da Devler Ligi'nde mücadele edecek Alman kulübünün 18 yaşındaki golcü için nabız yokladığı ifade edildi.

İzmir ekibinde geçen sezon TFF 1. Lig'de 29 maçta 13 gol, 3 asistle oynayan Enis Destan için yönetimin 3 milyon Euro bonservis ücreti ve bir sonraki transferinden yüzde 30 pay istediği bildirildi.

RB Leipzig yönetiminin önümüzdeki günlerde Almanya'da Altınordulu kurmaylarla bir araya gelerek temasları sıklaştıracağı ifade edildi.

Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın gelişimini sürdürmesi için Avrupa'ya göndermeyi planladığı Enis, Süper Lig kulüplerinden Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da listesinde yer alıyor.

Ümit Milli Takım'ın yanı sıra bir kez A Milli Takım'a davet edilen genç santrfor da kariyerini Bundesliga'da sürdürmek istiyor. Altınordu 2016'da milli stoper Çağlar Söyüncü'yü Freiburg takımına göndermişti. (DHA)

RB Leipzig, Enis Destan için Altınordu'nun kapısını çaldı

RB Leipzig, Enis Destan için Altınordu'nun kapısını çaldı ile ilgili etiketler Altınordu Enis Destan rb leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.